O VEDETĂ SENZUALĂ, surprinsă în timp ce făcea exerciţii sexy în parc: Sunt elastică, da VIDEO

Petrecerea de 1 mai pentru vedete nu durează mult, pentru că imediat trebuie să revină în formă maximă. Simona Sensual a ales să facă mişcare în aer liber şi chiar a dat sfaturi celor care se dreg după mahmureală.

03 mai 2015, 16:12
O VEDETĂ SENZUALĂ, surprinsă în timp ce făcea exerciţii sexy în parc: Sunt elastică, da VIDEO

Simona Sensual a petrecut de 1 mai în Capitală, dar nu a făcut excese. Şi ca să fie sigură că nu se îngraşă, a început deja mişcarea în parc, potrivit România TV.

Citeşte şi Simona Sensual o atacă dur pe Iulia Albu: „Aş vrea să o văd în patru labe…”

Eu de exemplu am renunţat să mai pierd nopţile, nu-mi place să mai ies, maxim până la 2-3 noaptea aşa. Nu beau, nu fumez, vreau să am o viaţă cât mai liniştită„, a declarat vedeta.

Simona spune că cei câţiva ani de balet pe care i-a făcut o ajută şi acum. Ca să fie apetisantă, Simona lucrează toate grupele de muşchi.

Elasticitatea nu se strică în timp, adică dacă eu fac şpagatul şi sfoara de la vârsta de 5 ani, chiar dacă n-o să mai fac antrenamente câţiva ani, tot o să pot să fac sfoara. Ce am auzit şi ce aud admirativ din partea prietenului e că sunt bine şi în faţă şi în spate, nu e problemă.  Nu duc lipsă, niciodată n-am dus lipsă de forme„, a adăugat ea.

Citeşte şi Simona Sensual a intrat în panică. Şi-a somat iubitul la TV să o ia de nevastă

Simona Sensual are şi un sfat pentru cei care au uitat numărul paharelor în minivacanţă.

Să facă o saună, să elimine toxinele şi tot alcoolul din sânge„, a spus vedeta în încheiere.