Oameni celebri, pe patul de moarte. „N-ar fi trebuit să înlocuiesc whisky-ul cu martini”

Ce spun actorii, muzicienii şi scriitorii atunci când mor? De la cuvinte memorabile la citate absurde. Mai jos sunt ultimele cuvinte ale unora dintre cele mai mari celebrităţi de pe planetă.

19 feb. 2013, 06:28

Alfred Hitchcock

„Nu ştii niciodată finalul. Cineva trebuie să moară pentru a ști exact ce se întâmplă după moarte, deși catolicii au speranțele lor.”

 Hitchcock a fost maestru al suspansului, regizând capodopere ca Vertigo, North By Northwest şi Psycho, printre altele. El a murit în aprilie 1980, în Los Angeles, iar înmormantarea sa a avut loc la Biserica Catolică Good Shepherd.

Sid Vicious

„Am avut un pact cu moartea şi trebuie să-mi ţin partea mea a înţelegerii. Te rog să mă îngropi lângă iubita mea, să mă îngropi în geaca mea de piele, în blugi și cizme de motor. La revedere…..”

Simon John Ritchie, cunoscut după numele de scena Sid Vicious, a fost basistul notoriu al trupei The Sex Pistols. În 1978, el şi-a ucis iubita, pe Nancy Spungen. Vicious / Ritchie s-a sinucis cu o supradoză de heroină anul următor, la vârsta de doar 21 de ani. Ultimele sale cuvinte au fost lăsate într-o notă de sinucidere găsită în buzunarul hainei. El a fost incinerat, iar rapoartele diferă despre soarta cenuşei lui.

Michael Jackson

„Mai adu-mi lapte.”

Cuvintele au fost spuse de Michael Jackson Doctorului Conrad Murray în 2009. „Lapte” era numele dat de Jackson pentru anestezicul propofol, din care a luat o supradoză fatală, potrivit xfinity.com.

Humphrey Bogart

„N-ar fi trebuit să înlocuiesc whisky-ul cu martini.”

Actorul Humphrey Bogart a spus aceste cuvinte înainte de a muri în 1957 de cancer de esofag, considerat a fi rezultatul fumatului şi băutului excesiv.

Barry White

„Lasă-mă în pace, sunt bine.”

Cântăreţul Barry White spus asta înainte de a muri de insuficiență renală, la spitalul Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, în 2003.

Joan Crawford

„Să nu îndrăznești să-i ceri lui Dumnezeu să mă ajute.”

Actriţa Joan Crawford i-a spus asta menajerei ei, care a început să se roage cu voce tare, după ce a suferit un atac de cord în 1977.

Marvin Gaye

„Mamă, am de gând să-mi iau lucrurile și să plecăm din casa asta. Tatăl mă urăște și eu nu vreau mă mai întorc niciodată aici. „

Marvin Gaye ar fi spus asta în 1984, cu câteva minute înainte ca acesta să fi împușcat mortal de către tatăl său.

Bob Hope

„Surprinde-mă.”

Potrivit nepotului Zach Hope, comediantul a spus o ultimă glumă  în 2003, după ce soția sa l-a întrebat unde vrea să fie îngropat. A murit la domiciliu, la vârsta de 100 de ani.

Steve Irwin

„Nu vă faceți griji, de obicei nu înoată înapoi.”

Acestea au fost ultimele cuvinte rostite de „Vânătorul de Crocodili” Steve Irwin, înainte de a fi străpuns fatal în piept de către o pisică de mare în timp ce filma un segment al show-ului fiicei sale.

Frank Sinatra

„Pierd.”

Potrivit fiicei lui Frank Sinatra, Nancy, acesta a rostit cuvintele finale după ce soția lui, Barbara, l-a încurajat să lupte. El a murit din cauza complicațiilor de la demenţa, inimă, boli de rinichi şi cancer la vezica urinară în 1998.

James Dean

„Tipul ăla trebuie să se oprească … O să ne vadă.”

James Dean i-a spus asta prietenului său Rolf Wütherich, în 1955, după ce a fost sfătuit să meargă mai încet cu maşina, cu câteva momente înainte de coliziunea frontală cu altă maşină, care i-a fost fatală.