Oameni ciudaţi veniţi la înmormântarea lui Vadim Tudor. De la selfie-uri cu COROANA, la aruncat cu bani VIDEO

Zeci de participanţi la înmormântarea lui Vadim au uitat de ce au venit la cimitir, ei şi-au făcut selfie la mormântul lui Ceauşescu. În vreme ce doi bătrâni s-au încăierat din cauza politicii, alţii se fotografiau mândri cu coroanele aduse la înmormântare.

18 sept. 2015, 08:33
Oameni ciudaţi veniţi la înmormântarea lui Vadim Tudor. De la selfie-uri cu COROANA, la aruncat cu bani VIDEO

Şi-au făcut selfie la mormântul lui Ceauşescu, s-au fotografiat mândri cu coroana pe care au adus-o la înmormântarea lui Vadim sau pur şi simplu s-au încăierat lângă capelă din cauza politicii. Zeci de români au uitat de ce veniseră de fapt la cimitirul Ghencea şi s-au dat în stambă lângă sicriul Tribunului, potrivit România TV.

Citeşte şi VESTE TERIBILĂ pentru familia lui Vadim Tudor. „Se poate transforma în strigoi…”

Totul s-a petrecut la doar câţiva paşi de sicriul lui Corneliu Vadim Tudor. Lângă cei doi bătrânei încinşi de politică, alte câteva zeci de oameni care veniseră la înmormântarea lui Vadim au descoperit cavoul lui Nicolae Ceauşescu. Un oltean aruncă o mână de mărunţiş pe mormântul fostului preşedinte. Zice că aşa e obiceiul la el în sat. Angajata cimitirului, care tocmai făcea curăţenie la mormânt, ia foc. Alţii vizitatori în căutare de amintiri sinistre se fotografiază cu mormântul lui Ceauşescu. Mândri de coroana pe care au adus-o la înmormântarea lui Vadim, trei bărbaţi s-au fotografiază de zor între ei cu trofeul.

Citeşte şi Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat. Incident teribil la groapă. Sicriul nu a putut fi coborât în cavou