Oameni fără SUFLET: Ce a păţit un CAL din cauza unor persoane care s-au crezut în EVUL MEDIU FOTO

Poliţia Animalelor din Marea Britanie este pe urma unor persoane care au rănit un cal pe nume Bambi. Astfel, atunci când animalul se afla la păscut a fost rănit cu o săgeată care i-a rămas blocată în sinus. Medicii au salvat cabalina, dar vinovaţii nu au fost încă pedepsiţi.

14 iun. 2013, 07:00

Un cal pe nume Bambi a fost rănit în faţă de o săgeată de 50 de centimetri care i-a perforat sinusul. Astfel, în timp ce se afla la păscut, animalul a fost atacat cu o armă parcă desprinsă din Evul Mediu, arcul cu săgeţi.

Citeşte şi MIRACOL PUR: Şi-a străpuns creierul cu harponul şi a supravieţuit

Potrivit The Sun, Poliţia Animalelor din Marea Britanie este pe urma atacatorilor, motivul pentru care au recurs la rănirea animalului nefiind încă cunoscute. Incidentul avut în zona South Yorks a frapat oamenii care au văzut calul pe câmp, în timp ce avea o săgeată înfiptă în nas.

Bambi a fost dusă ulterior la veterinar, unde o radiografie a arătat faptul că obiectul ascuţit intrase peste 12 centimetri în sinus. Într-un final, calul a fost salvat, aflându-se în prezent în recuperare.

Citeşte şi Caz uluitor! Un puşti a scăpat cu viaţă după ce o săgeată i-a penetrat craniul

Suntem îngroziţi de ceea ce s-a întâmpat şi ne supără gândul că cineva se plimbă prin acestă zonă cu o armă periculoasă. Săgeata a deranjat-o foarte mult pe Bambi, de câte ori îşi mişca gâtul, avea dureri„, au declarat proprietarii animalului.