Oamenii de ştiinţă, în ALERTĂ. Au fost descoperite 4 mumii extraterestre în Peru FOTO

Descoperirea câtorva mumii bizare în Peru a stârnit numeroase controverse printre cercetători, dar și în mediul online, după ce s-a răspândit știrea. Deși par umane, oamenii de știință spun că nu sunt ființe pământești, având câteva trăsături extrem de ciudate.

13 mart. 2018, 10:48

Este părerea profesorului Konstantin Korotkov, de la Universitatea Națională de Cercetare din Rusia, care atrage atenția că deși par niște mumii obișnuite, ele nu sunt umane pentru că au și o formă distinctă a corpului, iar fiecare mână și picior e prevăzut cu câte trei degete, scrie click.ro. Nimic omenesc în aceste trăsături.

Citeşte şi Anunţul care bulversează întreaga planetă. „Pe teritoriul Angliei există BAZE EXTRATERESTRE SECRETE….”

Profesorul a examinat cu atenție aceste mumii descoperite de colegii săi în Peru și estimează că ar avea o vechime de 6.500 de ani. În total, au fost găsite patru mumii, toate cu aceleași caracteristici: „Fiecare dintre micuțele mumii au două mâini, două picioare, cap, doi ochi și gură. Scanarea tomografică le dezvăluie scheletele. Țesuturile au natură biologică, iar compoziția chimică arată că ar fi fost oameni. ADN-ul lor indică 23 de perechi de cromozomi, la fel cum avem și noi. Toate cele patru mumii sunt bărbați, fiecare cu cromozomi Y. Par umani, dar nu sunt”, este părerea lui Korotkov, potrivit The Sun.

Un alt expert în domeniu, doctorul Edson Vivanco, afirmă și el, de asemenea, că aceste rămășite „nu sunt ale unor ființe omenești”. Ceea ce îi pune cel mai mult pe gânduri pe oamenii de știință este faptul că forma ciudată a mumiilor nu e rezultatul unei malformații, iar cele trei degete nu sunt semnul unei mutilări. Exact acesta era aspectul lor, atunci când trăiau.

Sunt și sceptici, care cred că mumiile sunt de fapt niște mulaje din ipsos, totul fiind doar o făcătură. Edson Vivanco îi asigură, însă, că „sunt destule detalii care arată că trupurile sunt reale. Pentru a crea un craniu cu aceste caracteristici, este o sarcină foarte dificilă.”

„Chiar acum, studiăm probele, iar până acum, nu am găsit nimic care să pară a fi o fraudă sau că mumiile au fost modificate sau distruse în vreun fel. Suntem pe cale să dovedim că acestea sunte reale”, mai adaugă doctorul.