Oamenii de ştiinţă au demonstrat: Există VIAŢĂ după MOARTE. Iată cum este posibil acest lucru

La sfârşitul anilor '90, la Institutul de Oncologie din Bucureşti a fost demarat un proiect ieşit din comun: tratarea cancerului la distanţă, prin fire de păr. Protagonistul acestui tip de cercetare fundamentală, fizicianul Teodor Săndulescu, a avut curiozitatea să facă unele teste pe firele de păr ale unor persoane decedate, scrie obiectiv.info. Concluzia, uluitoare, a fost că, spre deosebire de animale, "corpul energetic" al omului rămâne viu şi după decesul organismului. Adică există viaţă după moarte.

13 mai 2014, 09:39
Oamenii de ştiinţă au demonstrat: Există VIAŢĂ după MOARTE. Iată cum este posibil acest lucru

„La baza experimentelor a stat ideea că părul menţine legătura cu câmpul biologic al subiectului de la care a fost tăiat, chiar dacă e dus la mare distanţă de corpul de origine. Ştiţi povestea lui Samson, din Vechiul Testament, care şi-a pierdut puterea după ce i-a fost tăiat părul. De ce avea puterea în păr? Pe de altă parte, se ştie că biocâmpul organismului este o structură informaţională măsurabilă, sub formă de pulsiuni electromagnetice, şi are o dinamică diferită de la persoană la persoană. După ani de experimente, am reuşit să stabilesc că există o legătură energetică şi informaţională stabilă între firul de păr şi organismul de la care a fost recoltat. La om însă, spre deosebire de animale, firul de păr prezintă pulsiuni energetice chiar şi după decesul organismului. Asta înseamnă că există o formă de energie spirituală care rămâne intactă după moartea noastră biologică”, a declarat fizicianul Teodor Săndulescu, cercetător în cadrul institutului şi fost referent al Academiei de Ştiinţe Medicale.

Citeşte şi Elixirul vieţii, descoperit de cercetători: Substanţa care te va ajuta să trăieşti mai mult

Iniţial, intenţia fizicianului a fost să încerce să vindece cancerul de la distanţă, prin firele de păr recoltate de la organismele bolnave. În cadrul unui experiment, cinci şobolani au fost injectaţi subcutanat, în zona spatelui, cu celule canceroase. După ce s-au îmbolnăvit, adică li s-au format tumori, li s-a tăiat câte un smoc din blană. Fiecare smoc a fost supus, într-o incintă specială, situată la o distanţă apreciabilă de locul unde erau ţinuţi şobolanii, unui flux de radiaţii electromagnetice cu o anumită lungime de undă.

Citeşte şi Te-ai întrebat vreodată ce simţi atunci când mori? Uite cum vine SFÂRŞITUL

În mod normal, şobolanii bolnavi mureau după 80 de zile. În cazul celor cu părul supus unor radiaţii electromagnetice cu o anumită lungime de undă, trei dintre subiecţi au supravieţuit mai mulţi ani. Practic, s-au vindecat de cancer şi au murit de bătrâneţe. După ani de cercetare în domeniul cancerului, fizicianului i-a venit ideea să studieze din punct de vedere energetic firele de păr ale mai multor specii, inclusiv ale omului.

Citeşte mai mult pe obiectiv.info

Citeşte şi Modul în care priveşti moartea îţi poate schimba total felul în care trăieşti viaţa