Oamenii lui Bivolaru, scrisoare către Iohannis

Susţinătorii MISA cer graţierea lui Guru şi spun că atât ei cât şi Bivolaru sunt victimele unei ample conspirații care implică agenți publici și instituții. În scrisoarea trimisă către preşedinte se spune chiar că autorităţile au încercat să muşamalizeze totul. Printre cei care susţin demersul se numără şi un fost ministru, Monica Macovei.

29 iul. 2016, 08:21
Oamenii lui Bivolaru, scrisoare către Iohannis

În scrisoare adresată către Klaus Iohannis se vorbeşte despre faptul că dosarul lui Bivolaru ar fi fost fabricat şi chiar muşamalizat. Se pare că Bivolaru ar fi fost torturat în spatele gratiilor iar apoi închis într-un spital de psihiatrie pentru că practica yoga.

Tot în scrisoare scrie că de-a lungul anilor, mai mulţi practicanţi de yoga ar fi fost maltrataţi şi bătuţi pentru că au fost asociaţi cu Bivolaru.

Referitor la acuzaţia de exploatare a minorilor, în scrisoare se vorbeşte despre faptul că totul ar fi fost fals, deoarece minora avea vârsta de 17 ani şi consimţământ. Mai mult, ea ar fi negat orice relatie cu Bivolaru.

De asemenea se relatează faptul că viaţa lui Bivolaru ar fi pusă în pericol deoarece după ce a fost acuzat de exploatare a minorilor şi pornografie infantilă, mai multe persoane ar vrea să îl omoare.

Citeşte şi Gregorian Bivolaru: Extrădarea mea face rău mai multor adepte ale mele, care ocupă funcţii publice