Oana Bozga-Pintea, în culmea fericirii. Artista de muzică populară mai are o lună și naște. ”Niciodată nu m-am simțit atât de perfectă ca acum”

Oana Bozga-Pintea este în culmea fericirii. Artista mai are o lună până naște. Ea va deveni mămică pentru a treia oară.

25 feb. 2024, 15:09

În vârstă de 32 de ani, Oana Bozga-Pintea mai are o lună până când va naște pentru a treia oară. Ea mai are doi băieței, iar acum va avea o fetiță.

Frumoasa artistă își ține la curent fanii cu activitatea sa și continuă să meargă la evenimente. Oana Bozga-Pintea le-a transmis prietenilor virtuali că, deși a mai fost însărcinată de două ori, de data aceasta se simte cel mai bine.

Se simte frumoasă, încrezătoare, iar bebelușa din burtică a ajutat-o să aibă o sarcină ușoară și să nu-și oprească activitatea.

Trăiesc de 32 ani, am mai fost însărcinată de două ori, dar niciodată nu m-am simțit atât de perfectă ca acum…Mulțumesc, fetița mea, bebelinda mea! ✨”, a scris artista pe Instagram.

Oana Bozga-Pintea își iubește și își respectă publicul, iar cum sarcina a fost una ușoară, a profitat și a fost prezentă la toate evenimentele la care a promis că va ajunge.

Fetele vă spun “Bună seara!” 🥰

Mai sunt două luni pana voi devei mamica pentru a treia oara. Pana atunci, însă, mai am cateva misiuni muzicale de îndeplinit. 🎶🎤

Cei care credeti ca “e gravida si nu mai cântă”, va spun ca nu-i asa. 😁’‘, a scris aceasta pe Instagram.

Artista a anunțat toamna trecută că este însărcinată

În luna octombrie, Oana Bozga-Pintea a anunțat că este însărcinată și că va aduce pe lume o fetiță. Ea este căsătorită cu un preot și împreună au doi băieței.

👼🏻 Acum că am aflat din nou că simțirile unei mame sunt de nedescris în cuvinte, nu pot decât să Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că te-a pus în pântecele meu pentru a ne colora viața, familia și casa.

 
💗 Tu, fetițo, ești eroina mea…Am trecut prin atâtea împreună și ai fost izvorul meu de putere în tot ce trăiesc de aproape 4 luni încoace…Un bob de mazăre, dar un munte de dragoste a pus stăpânire pe corpul meu și m-a făcut să mă simt mai fericită ca niciodată, mai împlinită, mai frumoasă, mai bună, mai puternică…vas ales de Dumnezeu pentru a semăna viață.

💗O să mă ierți pentru că nu am știut cum să reacționez când am aflat de tine și că nici acum, când am aflat că ești inimioara noastră roz, nu am știut ce simt și nici ce să fac. Recunosc, după doi băieți pe care mi-i i-am dorit mult, nu mă mai vedeam mamă de fată. 🙈
Am plâns, însă, ca o mamă și femeie ce sunt, cu gândul că menirea noastră pe lume nu e deloc ușoară, dar ca niciuna alta. O sa fim bine! 💗Fetița mea, te iubesc! 💗”, a scris artista pe Instagram.