Oana Cuzino părăseşte „Ce se întâmplă doctore”. Ce va face Andreea Esca?

Se pare că Oana Cuzino a decis să meargă mai departe alături de PRO TV şi a părăsit postul de conducere de la revista "Ce se întâmplă doctore?". Andreea Esca nu vrea să părăsească postul de redactor-şef de la The One.

09 apr. 2014, 12:10
Oana Cuzino părăseşte  „Ce se întâmplă doctore”. Ce va face Andreea Esca?

Revista Ce se întâmplă doctore – CSID a apărut pe piață, în aceste zile, fără Oana Cuzino, numele de care era legată publicația din portofoliul Mediafax Group. 

Oana Cuzino, care realizează o emisiune cu același nume la Pro TV, era director editorial al revistei și semna un editorial în publicația Mediafax Group, companie deținută de Adrian Sârbu.

Citeşte şi: Ce salarii au vedetele de la PRO TV

„De Oana Cuzino ne-am despărțit de comun acord. Revista merge mai departe, cu Beatrice Osanu ca redactor-șef. Momentan nu avem un alt director editorial”, a declarat Orlando Nicoară, director general Mediafax, pentru Paginademedia.ro.

ANDREEA ESCA a fost pusă să aleagă între pupitrul ştirilor PRO TV şi poziţia de redactor-şef a revistei „The One”, aflată în portofoliul Mediafax Group, deţinut de Adrian Sârbu, scrie reportervirtual.ro.

„Nu a existat niciun fel de discuție cu nimeni pe această temă. Probabil și datorită faptului că activitatea de la revistă nu reprezintă, sub nicio formă, o concurență pentru ceea ce fac eu în cadrul Știrilor Pro Tv de la ora 19.00.

Editarea revistei The One este o activitate complementară, care îmi face foarte mare plăcere”, a declarat Andreea Esca pentru Paginademedia.ro.

Andreea Esca vorbeşte în exclusivitate despre problemele din PRO TV. Află ce planuri are ştirista