Oana Cuzino, prima reacţie despre divorţ. Vezi ce se întâmplă între ea şi milionarul israelian Yoav Stern

Frumasa prezentatoare de televiziune Oana Cuzino a decis să pună capăt mariajului cu soţul ei, milionarul israelian Yoav Stern. Vedeta a depus actele de separare la judecătoria Buftea, iar cei doi se judecă şi pentru împărţirea bunurilor pe care le au împreună.

12 sept. 2014, 15:45
Oana Cuzino, prima reacţie despre divorţ. Vezi ce se întâmplă între ea şi milionarul israelian Yoav Stern

„Dragii nostri, Eu si Yoav am decis sa incheiem civilizat cei 12 ani petrecuti impreuna ca sot si sotie. Am hotarat de comun acord sa divortam, insa vom fi in continuare prieteni, confidenti, parintii copilului nostru. Naomi este un copil mare, care intelege situatia si care stie ca se va bucura de la fel de multa dragoste si timp petrecut alaturi de noi. Continuam sa ne respectam reciproc, in virtutea faptului ca am dezvoltat principii comune de viata, am cladit lucruri frumoase si am crezut unul in altul. Mai mult decat orice cuvinte, as vrea sa inchei cu motto-ul meu: Mergi mereu cu forta inainte, dar nu-i uita pe cei care au crezut si cred in tine. Va multumesc pentru ca ne respectati viata si intimitatea”, a spus Oana Cuzino, potrivit cancan.ro.

Oana Cuzino a fost data in judecata, la Judecatoria Sectorului 1 din Bucuresti, de catre sotul ei, Yoav Stern, care pretinde partajul bunurilor comune. Potentul om de afaceri israelian, cu care Oana este casatorita de ani buni, apare in calitate de reclamant, in timp ce vedeta PRO TV este „parat” in acest dosar, scrie tabu.ro.

Oana Cuzino a mai fost casatorita, in trecut, cu Mircea Stanescu, fiul celebrului jurnalist Sorin Rosca Stanescu. Barbatul si-a pus capat zilelor, dupa ce a accidentat mortal un barbat pe trecerea de pietoni. Cu aproape 20 de ani mai tanara decat sotul ei, Oana Cuzino si Yoav au impreuna o fetita, Naomi, si au fost considerati pana acum un cuplu model in Romania.

VEZI ŞI ŞOC. Câte operaţii estetice şi-a făcut frumoasa OANA CUZINO