Oana Hanganu: Soarta USL a fost scrisă în stele

25 februarie 2014: "USL nu mai există. PNL a hotărât să se retragă de la guvernare". Anunţul făcut de Crin Antonescu nu i-a luat prin surprindere decât, eventual, pe cei care mai credeau că într-adevăr, USL-ul mai poate continua. Oana Hanganu explică, pentru Agerpres, ruptura USL din punct de vedere astrologic.

26 feb. 2014, 14:34
Oana Hanganu: Soarta USL a fost scrisă în stele

Din punct de vedere astrologic, soarta USL „era scrisă în stele”. Încă de la sfârşitul anului trecut am vorbit în mai multe rânduri despre riscul major de „destrămare” a acestei coaliţii. 

Argumentele pe care le prezint acum sunt doar de natură astrologică şi numerologică. Şi mă refer atât la astrologia europeană, cât şi la cea chinezească.

Iată, mai jos, doar câteva.

Luând în calcul dată semnării Protocolului USL, trebuie evidenţiate următoarele elemente:

1.) Protocolul a fost semnat la data de 5.02.2011 În numerologie, această dată are vibraţie 11!
(5+0+2+2+1+0+1=11)
Iar 11 este unul dintre numerele care îi poartă noroc lui Traian Băsescu.

2) Protocolul a fost semnat în ziua de 5 februarie
Această dată are vibraţia 7 (5+0+2=7)
Iar 7 este chiar Cifra numelui Băsescu!
(în numerologie, fiecărei litere i corespunde o cifră de la 1 la 9, iar pentru a afla „vibraţia”/energia numerologica a acestuia, se adună toate cifrele corespunzătoare literelor care formează numele respectiv)
Interesant este faptul că şi anul destrămării alianţei USL are tot vibraţie 7: 2014 înseamnă în numerologie 2+0+1+4=7!
La fel de interesant: 25.02.2014 – ziua în care Crin Antonescu a anunţat retragerea PNL de la Guvernare – are vibraţie 7: 2+5+0+2+2+0+1+4=16
Numărul 16 se reduce la o cifră: 1+6=7

3.) Anul 2011 a fost Anul Iepurelui de Metal (potrivit astrologiei chineze). Exact zodia în care s-a născut Traian Băsescu!

4.) Protocolul a fost semnat într-o zi de sâmbătă. Potrivit tradiţiei româneşti, „sâmbătă nu se începe nimic nou”.

Alianţa s-a destrămat într-o zi de marţi. Iar marţea este o zi guvernată de planeta Marte, una dintre planetele ce guvernează zodia Scorpion (în care este născut Traian Băsescu)

5.) Protocolul USL ar fi fost valabil până în 2020!
(Aş putea spune că 2020 înseamnă în numerologie, 4 , iar 4 este încă un număr ce-i poartă noroc lui Traian Băsescu)

6.) Analizând astrograma USL, trebuie remarcat faptul că, la data semnării, Planeta Saturn era în zodia Balanţei, în mers retrograd, ceea ce prevesteşte, în cazul parteneriatelor de orice fel, infidelitate, discordie şi sfârşit înainte de vreme.

Alianţa USL a fost creată în zodia Vărsătorului, zodie pe care cei mai mulţi astrologi o consideră a fi şi zodia României. Teoretic, ar fi trebuit că alianţa să fie soluţia perfectă pentru ţara şi să poată „funcţiona” fără probleme.

Din păcate, exact în zodia Vărsător se mai aflau atunci şi Mercur, Planeta comunicării (aspect care simbolizează o anume detaşare „reciprocă” a partenerilor), dar mai ales Marte, Planeta Războiului.

Un parteneriat care începe într-o zi cu Marte în Vărsător anunţa o relaţie destul complicată între cei implicaţi, cu dese izbucniri de orgolii, cu ranchiună ascunsă în spatele unor glume şi ironii, cu tot felul de „ieşiri” care îi fac pe cei din jur să se întrebe dacă parteneriatul mai există cu adevărat sau nu cumva s-a destrămat, deja.

Alianţa a fost investită cu încredere şi a avut succesul aşteptat, dar problemele au apărut odată cu neîncrederea între lideri şi cu neîncrederea acestora (sau doar a unuia/unora dintre ei) în succesul, dar mai ales în necesitatea proiectului comun.

În plan astrologic, ‘sancţiunea’ a venit cu destulă duritate, din partea lui Saturn, „Profesorul zodiacului”, care provoacă, în astfel de cazuri, despărţiri.

Deloc întâmplător, destrămarea alianţei s-a produs într-o perioadă cu Saturn în Scorpion (zodie a Puterii, dar şi zodie în care este născut Traian Băsescu!) şi cu Marte (Planeta Războiului, planetă care, aşa cum am mai spus, îl guvernează, de altfel, pe Scorpionul T.Băsescu!), în Balanţă, zodia Parteneriatelor.

În urmă cu 3 ani, la data semnării protocolului de alianţă, Marte era în zodia Vărsător şi forma o aşa-numită „conjuncţie” cu Soarele, aflat în aceeaşi zodie. Cu alte cuvinte, alianţa s-a născut sub o stea norocoasă, dar nu era lipsită de riscuri. Iar acestea se refereau la posibilele conflicte provocate – din orgoliu!- în timpul gestionarii „patrimoniului comun”.

În cazul USL, Puterea a fost , de altfel, cel mai important element din patrimoniul comun şi, aşa, cum se ştie, cel mai greu de împărţit. 

Alianţa s-a destrămat într-o perioadă cu Mercur retrograd, caracterizată, de altfel, de probleme de comunicare şi mai ales într-o perioadă în care Pluton aflat în Capricorn şi Jupiter retrograd în zodia Rac, Uranus în Berbec şi Marte în Balanţă au „provocat” un climat plin de tensiuni şi de conflicte (climat care se regăseşte şi în plan internaţional). Acest climat se va amplifica, momente de apogeu urmând a fi înregistrate în perioada 19-22 aprilie a.c.

Mercur este acum în Vărsător. În Vărsător a fost, aşa cum am mai spus, şi în momentul de început al alianţei. Iar acest tranzit înseamnă şi neîncredere în partener. Şi, dacă ne gândim ca de aproape 9 luni, Luna Neagră este în zodia Rac, tabloul de ansamblu capătă şi alte nuanţe. De ce? Pentru că în astrologie, Luna Neagră simbolizează nu doar boală, ci şi trădările şi jocurile de culise. 

Interesant este faptul că, din perspectiva astrologiei europene, Victor Ponta şi Crin Antonescu sunt născuţi în aceeaşi zodie, în Fecioară. Iar Luna Neagră a afectat, în ultimele 9 luni, aşa numita „Casa a Prietenilor” din astrogramele celor doi. 

Din martie, se va muta în Casa a 12-a, a trecutului şi secretelor, dar şi a duşmanilor ascunşi…
Urmează, deci, vremuri în care multe se vor spune şi multe se vor pune la cale…