Oana Ioniță, cu lacrimi în ochi după divorț: „Mi-am iubit soțul. Oamenii se cunosc cel mai bine când se despart”

Oana Ioniță, cu lacrimi în ochi după divorț. Bebelușa a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Florin Budnaru, însă s-a finalizat cu o despărțire. Despărțirea nu a fost una pașnică, ci custodia copiilor îi dă mari bătăi de cap, deoarece nu se înțelege deloc cu fostul soț.

28 mart. 2024, 09:10
Oana Ioniță, cu lacrimi în ochi după divorț: „Mi-am iubit soțul. Oamenii se cunosc cel mai bine când se despart”
Oana Ioniță, cu lacrimi în ochi după divorț

Oana Ioniță, cu lacrimi în ochi după divorț. Dansatoarea a dezvăluit detalii din spatele fostului ei mariaj și a povestit cum arăta relația ei înainte să se destrame. Cel mai tare o doare faptul că fiul ei, Maxim, și-a schimbat comportamentul față de ea și crede că este influențat de tatăl lui.

Citește și: S-a aflat motivul real al divorțului dintre Oana Ioniță și Florin Budnaru. Bebelușa a spus tot: „I-am spus că îmi doresc o relație, noi nu dormeam împreună”

Oana Ioniță, cu lacrimi în ochi după divorț

Am avut o relație de 10 ani în care mi-am iubit soțul. Am fost unul pentru altul, alături unul de celălalt. Atunci când s-a produs ruptura, oamenii se cunosc cel mai bine în momentul când se despart.

Atunci îți dai seama cât de mult îl iubești pe celălalt și cât de mult ești lângă. În momentele fericite toți suntem fericiți și bine, problema e atunci când dăm de greu. Trebuie să vedem cum soluționăm o problemă între două persoane mature, care ar trebui să se poarte ca două persoane mature. Din păcate nu a fost așa. Am crezut că o să stabilim noi 2 programul copiilor, din păcate nu a fost așa.”, a mărturisit Oana Ioniță, potrivit Wowbiz.ro.

Vedeta are o mare durere și anume că fiul ei o respinge. Se pare că acesta preferă mai mult compania tatălui, iar vedeta crede că de fapt acest lucru îi este insuflat de fostul soț.

Mi se pare că Maxim s-a închis în el. După divorț, băiatul meu nu a mai venit la cursurile mele. Maxim are o teamă de a se deschide în fața mea 100%. Pentru copii, despărțirea părinților este o dramă enormă. Nu m-a deranjat divorțul, cât atitudinea lui Max.

Este o traumă faptul că mă respinge propriul copil. E grav. Am vorbit cu psihologi ce soluție să găsesc să fiu permanent pozitivă, să zâmbesc în continuare, cu toate că copilul meu nu vrea să mă vadă, deși eu nu am greșit cu nimic. Copilul meu nu mă mai vede așa, pentru că i se transmite ceva. Acum nu mai vreau să plâng, am primit vești bune în legătură cu ordonanța.”, a mai declarat Oana Ioniță.