Oana Lis A ÎNNEBUNIT după ce a trebuit să-şi şteargă pozele de pe Facebook

Oana Lis a umplut Internetul zilele trecute cu poze din escapada ei de la mare. Soția fostului primar al Capitalei s-a pozat non-stop în costum de baie, pentru a demonstra că nu are nicio problemă în a-și face public corpul și cele 90 de kilograme.

06 iul. 2016, 07:22

Oana Lis a declarat cu mândrie că se simte foarte sexy la greutatea actuală. Laudele despre propria persoană nu le-au picat bine prietenilor virtuali ai Oanei Lis, care s-au grăbit să-i reporteze pozele pentru indecență și expunere de nuditate. Blonda a tunat și fulgerat atunci când a fost obligată să-și șteargă imaginile cu care se mândrea de pe Facebook.

Oana Lis, mândră de cum arată în costum de baie la 90 de kilograme FOTO

„A trebuit să-mi șterg pozele de la mare, în costum de baie, pentru că cineva mi le-a reportat că conțin nuditate! Ce lume de kkt, rea și invidioasă! Păi, m-ați găsit pe mine, frate, cu nuditate!? Dar panaramele astea de pe aici care-și pun poze și în sânii goi și rup Dubaiul cu nuditatea, p-astea nu le mai reportați!!! Gata, m-am supărat…Ca la școală, aș vrea să iasă acum și aici, în fața clasei și să recunoască cine ce a facut și de ce…Dar de unde, în fața suntem prieteni și pe la spate ne lovim…”, s-a plând Oana Lis.