Oana Lis, apariţia indecentă cu care i-a scos din sărite pe fani. „Ai o vârstă la care ar trebui să ai demnitate” FOTO

Oana Lis s-a afișat îmbrăcată sumar, cu posteriorul la vedere, şi a devenit ținta comentariilor acide și jignitoare din social media. Internauţii au criticat-o dur pe soţia fostului edil al Capitalei, Viorel Lis.

31 iul. 2023, 21:38
Oana Lis, apariţia indecentă cu care i-a scos din sărite pe fani. „Ai o vârstă la care ar trebui să ai demnitate” FOTO

Oana Lis, aparaiţia indecentă cu care i-a scos din sărite pe fani. Aceasta a apărut îmbrăcată într-un top alb și o pereche de pantaloni transparenți, de dantelă, care au lăsat la vedere ceea ce se afla sub material. Fanii i-au transmis că nu are vârsta necesară pentru a se expune în așa fel, iar unii dintre ei s-au referit și la kilograme pe care le are în plus.

„Vai, mama ta… Te crezi la 25 ani? Nu te uiți la tine că ești cat o vacă? Ce pot să-ți cer, ai o vârstă la care ar trebui sa ai demnitate și respect față de persoana ta dar… Un proverb spune: îi scuipi c**** în ochi, iar ea zice că plouă… Mi-e scârbă de parașute din astea că tine”, „Da… ești mai mare ca vila aia pe fundal”, „Nu ți-e rușine să-ți arăți c**** așa, crezi că ești frumoasă, ești varză!”, au fost doar o parte dintre mesajele pe care le-a primit Oana Lis.

Oana Lis trece prin momente extrem de dificile din punct de vedere financiar, iar acest fapt o pune într-o situație delicată. Ea se ocupă personal de îngrijirea și asistența medicală a soțului său, Viorel Lis, care se confruntă cu probleme de sănătate. Într-un interviu exclusiv acordat postului de televiziune Antena Stars, Oana Lis a făcut mai multe mărturisiri emoționante și sincere, dezvăluind detalii despre lupta sa de zi cu zi.

Citeşte şi: Oana Lis a făcut cumplitul anunț. ,,Dumnezeu să-l ierte”. Vedeta a sperat până în ultima clipă că nu este adevărat

„Nu am planuri pentru vara aceasta, pentru că nu am bani. Când nu ai bani, nu îți e foame. Adică nu am bani, cu banii pe care îi am și îi produc, am grijă de Viorel. Costă foarte mult să ai grijă de un om cu probleme speciale, acasă și atunci nu îmi mai ajung banii pentru mine, dar eu sunt genul care mă mulțumesc și cu puțin. Anul ăsta nu o să am niciun concediu. Nu o să plec la mare. Este foarte complicat cu Viorel, dar nu sunt în depresie, sunt fericită că sunt acasă. Eu nu sunt legată de lucrurile materiale, am nevoie de ele pentru un confort, dar la fel de bine pot să stau și fără ele”, a declarat Oana Lis.

Citeşte şi: Oana Lis a stârnit controverse pe rețelele sociale. Cum a încercat să facă rost de bani pentru soțul ei: „Adică la unii nu le e jenă”