OANA LIS, declaraţii grave: „Mi-e frică…”. Ce se întâmplă cu bebeluşul

Oana Lis a fost luată prin surprindere în această dimineaţă de echipa "Star Matinal". Blonda se afla într-un parc din Capitală, informându-se despre cum trebuie crescut un copil.

14 oct. 2014, 11:13
OANA LIS, declaraţii grave: „Mi-e frică…”. Ce se întâmplă cu bebeluşul

Oana Lis a profitat de vremea frumoasă de toamnă pentru a petrece câteva ore în aer liber. Doar soarele face bine organismului, iar blonda, fiind însărcinată, trebuie să fie şi mai atentă la starea sa de sănătate. Pentru a petrece timpul util, Oana s-a apucat să citească sfaturi despre creşterea copiilor.Mă sperie puţin gândul. Nu ştiu cum o să mă descurc cu un copil mic. Na, e primul şi probabil, ultimul. Cum nu am mamă, trebuie să mă descurc singur. Mi-am dorit foarte mult un copil. A fost şi ceasul care ticăia.

Oana şi Viorel Lis au chemat preotul

Am vomitat în vreo două dimineţi. Am senzaţii ciudate în corp. Mi-e frică şi când mă gândesc că o să mişte copilul. În ceea ce priveşte proftele, poftesc mai mult la dulce. Nu mi-aş dori sub nicio formă să fie mai mulţi copii şi mi-e frică de asta pentru că am făcut tratamente”, a declarat Oana Lis, astăzi, pentru „Star Matinal”.

Oana Lis, mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook: „Sinuciderea…” Fanii au reacţionat imediat