Oana Lis, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE: a fost violată de tatăl ei la 15 ani

In spatele firii vesele si a zambetului pe care incearca sa-l afiseze mereu, Oana Lis ascunde o drama. Sotia fostului primar al Capitalei a fost violata de tatal ei, pe vremea cand avea 15 ani.

26 feb. 2014, 07:19
Oana Lis, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE: a fost violată de tatăl ei la 15 ani

Oana Lis a izbucnit în lacrimi, după ce fiica concubinei tatălui ei a dezvăluit că aceasta ar fi fost violată de tatăl ei. Oana a spus că nu poate să vorbească despre acest subiect, dar a confirmat faptul că tatăl ei i-a făcut mult rău.

Oana Lis a avut o copilarie dramatica, despre care nu vrea sa vorbeasca si sa isi aminteasca. Sotia fostului edil al Capitalei a fost violata de tatal ei, un om deosebit de violent care, de altfel, i-a grabit si moartea sotiei lui.

Barbatul a avut o influenta foarte mare asupra fiicei lui, pe care o teroriza si o ameninta mereu cu moartea. Chiar si in urma cu cinci ani, Petrica a sunat-o pe Oana si a incercat sa o santajeze emotional.

Barbatul traieste acum in concubinaj cu o femeie pe care a violat-o cand aceasta avea 15 ani. Inainte de acest episod, el a avut o relatie cu mama actualei iubite. Episoadele de agresiune au fost la ordinea zilei, iar tatal Oanei a facut si 7 ani de inchisoare, dupa de a taiat un alt barbat.

„Eu am fost terorizata de el. Imi spunea ca ma omoara, ca se omoara si ca o sa il am pe constiinta. Credeam ca macar la varsta asta a inteles ca a gresit. Isi permite sa ma jigneasca, dar el nu m-a ajutat cu nimic. Doar ca s-a culcat cu mama mea si am iesit ei. Atat. Nu pot sa vorbesc despre ce mi s-a intamplat la varsta de 15 ani, nu pot. Oamenii nu au inteles de ce am ales relatia cu Viorel. Eu in Viorel am gasit un sprijinSi acum merg la psiholog. E foarte dureros, nu poate intelege decat cineva care a trecut prin ce am trecut eu. Nu am avut niciodata un sprijin”, a declarat Oana in emisiunea „La Maruta”.

Viorel a fost mereu alaturi de sotia si a inteles-o de fiecare data, fiind pentru ea singurul sprijin. „Eu o sustin pe Oana, ea e ca o parte din corpul meu, sunt oricand alaturi de ea. Pe Oana am cunoscut-o singura, o crestea o matusa. Nu stiam nimic despre rudele ei. Cand ne-am casatorit, au aparut toate rudele. Eu eram primarul Capitalei atunci. Tatal ei s-a comportat infect cu ea”, a spus acesta la Pro TV.