Oana Lis, dusă de urgenţă la spital. Soţia fostului primar, la un pas de moarte

Publicat: Miercuri, 05 Aprilie 2017 14:49 // Actualizat: Miercuri, 05 Aprilie 2017 15:15 // Sursa: romaniatv.net

Oana Lis a povestit că a ajuns de urgenţă la spital şi a fost la un pas de moarte după ce a mâncat o ciocolată care cel mi probabil a fost expirată. Soţia fostului primar a trecut prin momente cumplite. 

"Nu mă simt bine, am fost de două ori la spital săptămâna asta. Am fost aproape la un pas de moarte. Nu am mâncat nimic săptămâna asta. Am crescut la ţară, mergeam la câmp, dar nu aveam asemenea probleme. Acum, când am fost în spital, am aflat că sunt alergică la un antibiotic. Medicii mi-au zis că am avut un alergen foarte puternic în mine. Am grijă ce mănânc, dar a fost groaznic, pentru că m-a luat noaptea, în somn. Am simţit aşa, cu lumina stinsă, că mă umflam. Am mers la spital în papuci, pentru că mi s-a umflat tot corpul. Cred că dacă eram undeva la ţară nu mai trăiam. M-au certat medicii că nu m-am dus la timp. Am văzut că mi-au apărut nişte bubiţe, am ţinut un regim, am luat nişte pastile, dar a fost mai grav şi mai rău mi-a făcut. A fost urgenţă medicală, puteam să mor în somn. Nu mi se mai oxigena creierul, nu mai eram om. A fost cumplit, l-am terorizat pe Viorel, nici nu ştia ce să-mi facă. El nu a consumat acelaşi produs, dar astăzi, stând de vorbă cu un prieten, mi-am dat seama că a fost de ciocolată, cred că a fost expirată. Este o ciocolată de casă şi mi-e teamă să nu mănânce vreun copil. Tortul meu, de la ziua mea, a fost cu ciocolată şi cu zmeură şi n-am păţit nimic. Am ţinut regim şi nu mi-a trecut", a povestit Oana Lis.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
oana lis oana lis bolnava Oana Lis spital Viorel Lis
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 apr 21:42
Răspunde | Votează email 0 email
[email protected]
Căutam operator/operatoare calculator pentru publicare anunțuri. Nu este necesară prea multă experiență. Se lucrează comod de acasă sau de oriunde aveți acces la internet. Se oferă contract de comision. Cerințe: cunoștințe minime PC, seriozitate, perseverență, conexiune internet. Se acordă instruire gratuită sub forma unor lecții trimise pe mail. Câștigul depinde numai de dvs. Mai multe detalii puteți obține trimițând un e-mail cu subiectul ”INFORMAȚII” pe adresa [email protected]
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H