Oana Lis este DISPERATĂ. Fostul edil are grave probleme de sănătate: DIAGNOSTIC TERIBIL pus de MEDICI

Publicat: Miercuri, 21 August 2019 19:33 // Actualizat: Miercuri, 21 August 2019 19:33 // Sursa: romaniatv.net

Viorel Lis are se luptă cu problemele se sănătate de câțiva ani, însă acum, se pare că, totul s-a complicat. Fostul edil a suferit un accident vascular cerebral în urmă cu ceva timp și de atunci se află într-o continuă perioadă de recuperare.

Viorel Lis și Oana Lis nu au mai apărut în spațiul public, în ultima vreme. Soția edilului spune că Viorel Lis se luptă cu depresia de ceva vreme și ea, ca o soție grijulie, face orice pentru a-i mai schimba starea de spirit.

Oana Lis şi-a dat soţul de gol! Ce făcea Viorel Lis în fiecare zi, la prânz, când era primarul Capitalei

"Din păcate, Viorel este diagnosticat cu depresie. Pe de o parte este normal având în vedere toate problemele medicale din ultimii ani. E normal să-ţi afecteze şi psihicul, ia şi pastile din acest punct de vedere ca să poată să doarmă, să stea liniştit şi eu îl ajut cu ce pot ca soţie psiholog. De exemplu, am fost plecaţi la mare vreo 10 zile şi la început nici nu voia să meargă, nu voia să iasă din casă, a trebuit să mă rog de el, a trebuit să insist şi apoi când s-a întors de la mare, Doamne, deci era alt om. Pe de altă parte, majoritatea oamenilor după ce trec de o vârstă se confruntă cu depresia. Viorel este un om care a avut 2000 de oameni sub conducerea lui. E foarte greu ca dintr-o dată să fii un pensionar normal, după ce ai fost activ toată viaţa, dar eu îl susţin cum pot. Cum îl ajuţi tu să iasă din stările astea?", a declarat Oana Lis.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
depresie oana lis Viorel Lis
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 oct 20:29
Răspunde | Votează email 0 email
Eva Gertrud Lucas
Soțul meu m-a părăsit din cauza copilăriei mele timp de 9 ani. Mi s-a zdruncinat inima, pentru că nu mai puteam să sufăr durerea. Am început să caut ajutor pe internet și am găsit un articol al lui (Elizabeth) care spunea că Lordul Zakuza a ajutat-o ​​să își recupereze soțul după ce a plătit pentru unele (obiecte spirituale) folosite pentru pregătirea vrăjii care i-a adus soțul înapoi în 24 de ore. Am respectat mărturia ei și m-am conectat la Lordul Zakuza și după ce mi-a pus durerile, Lord Zakuza mi-a spus cuvintele că voi rămâne însărcinată în termen de o lună după ce soțul meu va fi înapoi. L-am crezut și am urmat toate instrucțiunile sale și am plătit suma de 230 de euro pentru ca el să cumpere (obiectele spirituale) de care avea nevoie pentru a-mi rezolva cazul. Am fost uimit când am primit un telefon de la soțul meu spunând că îi pare rău și se întoarce acasă, iar acest lucru s-a întâmplat în 24 de ore după ce Lord Zakuza mi-a pregătit o vraja de dragoste. Soțul meu s-a întors la mine și am fost din nou și de nerefuzat de data asta. După 2 săptămâni, am rămas însărcinată pentru soțul meu și am născut o fiică minunată pe care am sunat-o (Joy). S-ar putea să treci prin iad acum, dar ți-am spus că nu va dura pentru totdeauna, pentru că Lord Zakuza este aici să ne ajute pe toți. Puteți discuta cu el pe linia sa WhatsApp la +17405739483 sau trimiteți-l pe e-mail la: [email protected] pentru o soluție permanentă.
1
EUR
4.8378
RON
06 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H