Oana Lis, exasperată de cheltuieli și de problemele de sănătate ale soțului ei. Cât costă un ecograf făcut la domiciliu. ”Fac tot ce pot”

Din ce în ce mai multe probleme pentru Oana Lis! Soția lui Viorel Lis a mărturisit mai multe detalii din viața sa alături de fostul primar al Capitalei, o viață deloc ușoară.
Filip Stan
29 mai 2024, 15:42
Oana Lis, exasperată de cheltuieli și de problemele de sănătate ale soțului ei. Cât costă un ecograf făcut la domiciliu. ”Fac tot ce pot”

Oana Lis a dezvăluit cum reușește să echilibreze situația din viața sa, care nu este deloc una ușoară. Soția lui Viorel Lis s-a afișat mai mereu în spațiul public cu zâmbetul pe buze, însă, în realitate, aceasta suferă din cauza neajunsurilor.

Te-ar putea interesa și Oana Lis, dezvăluire șocantă despre infidelitatea lui Viorel Lis! Cum l-a prins pe fostul primar cu altă femeie: „A început să strige la mine că sunt nebună, că îl urmăresc”

Viorel Lis este de o bună vreme la pat, lucru știut de toată lumea. Fostul primar este răpus de problemele de sănătate, pe care Oana Lis încearcă să i le amelioreze, atât cât se poate.

Chiar și așa, este nevoie de un mare efort financiar pentru a susține aceste lucruri, spune aceasta, care s-a arătat de multe ori a fi copleșită de cheltuielile uriașe prin care trebuie să treacă, pentru a-i asigura soțului ei un trai decent.

„Tratamentele medicale, toate lucrurile astea costă foarte mult. Ca să ai grijă de cineva acasă costă foarte mult. Fac un efort foarte mare financiar.

Un doctor ca să vină pentru un ecograf acasă și să-ți ofere și interpretare, costă 2.000 de lei, pentru că lui îi este greu să se deplaseze, dar, în același timp, când îi e rău fac și eu tot ce pot ca să îi fie bine.

Toate lucrurile astea te afectează, ca să ieși în oraș îți trebuie bani.”, a declarat Oana Lis în cadrul podcastului realizat de Jorge.

Oana Lis iubește persoana care a devenit în prezent

Mai mult decât atât, cu ocazia aceasta, Oana Lis le transmite un sfat urmăritorilor săi. Aceasta îi îndeamnă să ceară ajutorul, dacă se simt depășiți de anumite situații.

„Celor care se uită la podcast vă transmit să vă bucurați de prezent, să cereți ajutor, dacă aveți nevoie. Din fericire, trăim în 2024 unde trebuie doar să ceri ca să găsești ajutor specializat.

Nu aș vrea să fiu un exemplu de victimizare, ci un exemplu conform căruia un om poate trece prin toate traumele vieții, dar să poată încă să zâmbească, să iubească viața, să poată să-i ajute pe ceilalți, pentru că până la urmă, tot destinul de alege.

Eu iubesc cine sunt astăzi, sunt un om bun, haios, empatic. Poate nu aș fi ajuns aici, dacă aș fi avut alt destin”, a mai spus ea.

Oana Lis a mărturisit și faptul că trebuie

Te-ar putea interesa și Oana Lis, anunț trist despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Nu mai poate să se deplaseze. Bătrânețea merge cu multe provocări”

„Nu sunt mereu sinceră, că nu am cum, mai ales când ești în ochiul publicului. De multe ori trebuie să te duci la o emisiune unde e un show de divertisment, iar tu poate acasă ai avut probleme. Nu poți să te duci acolo să plângi, majoritatea dintre noi, că vrem sau nu să recunoaștem, mințim aproape zilnic”, a continuat Oana Lis.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!