Oana Lis i-a propus soţului său să facă sex în trei. Care a fost reacţia fostului edil când a aflat cine este a treia persoană FOTO

Cel mai controversat cuplu din showbiz-ul românesc a lovit din nou. Oanei Lis i-a venit cea mai năstruşnică idee. Ca un mieluşel, soţul Viorel a acceptat pe loc propunerea consoartei. Bărbatul este în culmea fericirii.

12 aug. 2016, 11:13
Oana Lis i-a propus soţului său să facă sex în trei. Care a fost reacţia fostului edil când a aflat cine este a treia persoană FOTO

Oana şi Viorel au participat la un eveniment monden găzduit de un club de fiţe din Capitală. Soţia fostului primar nu s-a putut abţine şi i-a făcut o propunere indecentă acestuia. Blonda i-a transmis că îşi doreşte o partidă de sex în trei.

Citeşte şi Oana Lis, momente de coşmar în parcarea blocului. Şi-a găsit maşina făcută praf FOTO

Culmea, Oana nu vreau un mascul tânăr în pat, ci o domnişoară focoasă. Când a auzit ceea ce vrea soţia sa, fostul edil al Bucureştiului a început să râdă, iar pe chipul său se putea observa o încântare deosebită. Asta nu e tot! Celebrul cuplu a oferit imaginea serii. Îndrăgostiţi lulea, Oana şi Viorel s-au mângâiat pasional pe fese, spre delicioul asistenţei.

Sunt împreună din anii ’90

Oana (36 de ani) şi Viorel Lis (72 de ani) sunt împreună de la sfârşitul anilor ’90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul autohton. Între ei este o diferenţă de 35 de ani.
Deşi au o relaţie îndelungată, între Oana şi Viorel au existat şi momente neplăcute, când relaţia atârna de un fir de aţă.

Citeşte şi Oana Lis, sexy pe şezlong. Facebook a somat-o să şteargă poza, pentru că conţine nuditate FOTO

„Cred că mă înşeală cu cine apucă. Sunt supărat. Mă deranjează că stă prea mult în oraş, că nu face nimic pe acasă. Mi-e teama că mă va lăsa”, declara Viorel, în urmă cu două luni.

De cealaltă parte, Oana şi-a asigurat soţul că nu are de ce să fie gelos: „Nu-ţi mai fă atâtea filme în cap. Nu fac nimic, dacă ies în oraş”.

Sursa: spynews.ro.