Oana Lis, la capătul puterilor. Viorel Lis nu mai poate fi alături de ea. Cum se simte vedeta: „Cu un ochi plâng, cu unul râd”

Oana Lis a dezvăluit cât de greu îi este să meargă peste tot fără soțul ei, Viorel Lis, mai ales că acesta obișnuia so însoțească mereu.

05 mai 2024, 23:56
Oana Lis, la capătul puterilor. Viorel Lis nu mai poate fi alături de ea. Cum se simte vedeta: „Cu un ochi plâng, cu unul râd”
Oana Lis, tristă că Viorel nu o mai poate însoți la evenimente

Oana Lsi este foarte apreciată de mulți români, iar de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor a reușit să strângă de partea sa o mulțime de admiratori, care sunt alături la orice pas, indiferent de ce s-ar întâmpla.

Citește și: Oana Lis, suferință cumplită în Săptămâna Mare! A pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața ei

Blondina este mereu extrem de sinceră și nu ezită să împărtășească cu fanii săi anumite detalii din viața sa. De curând, Oana Lis și-a deschis sufletul și a făcut o serie de dezvăluiri despre cum se simte în ultima perioadă, de când e nevoită să plece peste tot de una singură, fără Viorel, care obișnuia să-i fie alături peste tot.

„Cu un ochi plâng, cu unul râd, chiar și aici am întârziat pentru că Viorel avea tensiunea mică și am fost îngrijorată, o să plec repede că nu mă simt confortabil, dacă el e bine, mă simt mai bine, dacă plec și el nu e ok, mă simt agitată, pe lângă faptul că mă simt singură că nu sunt cu el, că mereu eram cu el, dar i-am făcut niște video-uri, pozele, să vadă și el vedetele și vibe-ul de aici”, a declarat Oana Lis, pentru Spynews.ro.

Oana Lis a vândut lucruri din casă

Nu este un secret pentru nimeni că soții Lis se confruntă cu probleme financiare, lucru dezvăluit chiar de Oana în repetate rânduri. Acesta a fost și motivul pentru care vedeta a decis să vândă lucruri din casă, fapt pentru care mulți au judecat-o. În schimb, Oana Lis se bucură că a reușit să vândă câteva lucruri, pentru a face rost de bani.

„Chiar am vândut, le mulțumesc oamenilor, chiar m-au sprijinit, am pus un preț corect, accesibil și în același timp m-au ajutat și ei pe mine. Aveam nevoie de niște lucruri foarte importante. Lucrurile trebuie să circule, banii trebuie să circule.

Nu aș fi făcut asta în alte momente când eram mult mai bine, lucrurile pe care nu le mai purtam le dădeam prietenelor, rudelor, dar acum e un moment în care am și eu nevoie de sprijin. Sunt analize medicale, tot felul de cheltuieli, numai ca cineva care trece prin așa ceva poate să mă înțeleagă, cineva care e dependent de ei poate să înțeleagă, în rest, restul poate să comenteze doar”, a mai spus Oana Lis, pentru sursa citată.

Citește și: Oana Lis stârneşte revolte pe Internet după ce a scos la vânzare icoanele: „Foarte trist, e mare păcat!”