Viorel Lis, un romantic incurabil. I-a făcut o declarație de dragoste în public Oanei Lis: „Bătrânețea vine uneori cu provocări la care nici nu te așteptai. Te iubesc”

Viorel Lis s-a confruntat în ultima perioadă cu multe probleme de sănătate, iar cea care a fost mereu alături de el a fost chiar Oana Lis. Acesta a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant la adresa ei iar urmăritorii au reacționat imediat.

24 nov. 2022, 17:30
Viorel Lis, un romantic incurabil. I-a făcut o declarație de dragoste în public Oanei Lis: „Bătrânețea vine uneori cu provocări la care nici nu te așteptai. Te iubesc”

Viorel Lis s-a confruntat în ultima perioadă cu multe probleme de sănătate, iar cea care a fost mereu alături de el a fost chiar Oana Lis. Fostul edil al Capitalei a ținut să-i facă Oanei Lis o declarație de dragoste.

Ce mesaj i-a transmis Viorel Lis

Viorel Lis se deplasează doar cu ajutorul scaunului cu rotile, iar acest lucru nu este deloc ușor, mai ales pentru Oana Lis care îi este alături la orice pas. Sistemul imunitar al fostului edil al Capitalei este foarte slăbit.

Pentru a-i demonstra iubirea, fostul edil  i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare Oanei.

”Bătrânețea vine uneori cu provocări la care nici nu te așteptai. Te iubesc!”, a scris acesta.

În urmă cu ceva timp, Viorel Lis a  recunoscut că se află într-o perioadă nu tocmai bună și asta pentru că traversează un moment neplăcut din punct de vedere financiar.

„Am avut o perioadă grea, foarte grea, când credeam că nu o să îmi mai văd casa și soția, dar am trecut prin ele. (…) Eu am avut și încă am diabet. Și prima dată am avut o operație de colecist care era foarte gravă. Am fost internat, pe urmă am avut o semipareză care nu m-a mai lăsat să mă mișc singur, mă ajuta cineva. Pe urmă am avut infarctul acela la care am avut o intervenție (…) Am rămas paralizat!Nu mai pot să merg. (…) Eu nu am bani foarte mulți, îmi pare rău, de multe ori m-au atacat unii că am făcut, că am dres, dar acum se uită lumea în contul meu, se uită la ce proprietăți am și nu am nimic”., a declarat acesta la Antena Stars.

Citește și: Fuego s-a pus pe slăbit. La ce aliment a renunțat cântărețul pentru a obține rezultatele dorite

Oana Lis și-a deschis cabinet de terapie în București

„Voiam să vă zic că am oferta de Black Friday, 5 ședințe online de consiliere psihologică sau dezvoltare personală, toate la 200 de lei. Așa că, dacă te confrunți cu anxietate, atacuri de panică sau pur și simplu ești interesată de evoluție personală, aștept un mesaj în privat, ca să facem o programare. Hai să ne cunoaștem!”, a scris Oana Lis pe contul ei de Facebook.

Atenție însă! Acest lucru este valabil doar pentru ședințele online. Dacă vrei însă o ședință la ea la cabinet te costă 100 de lei.

Citește și: O femeie răpusă de cancer a lăsat cinci copii orfani. A murit în ziua în care fiica ei împlinea 12 ani: „Mami a murit”