Oana Lis, prima reacție după ce tatăl ei a murit în Spania. „Nu se pune problema să-l aducem în țară”

Oana Lis, 42 ani, a primit o veste tulburătoare: tatăl ei a murit. Stabilit în Spania, bărbatul avea probleme cardiace, dar a pus la punct detaliile înmormântării sale înainte să moară.

13 apr. 2021, 16:12
Oana Lis, prima reacție după ce tatăl ei a murit în Spania. „Nu se pune problema să-l aducem în țară”
Oana Lis şi-a pierdut tatăl. Bărbatul a murit în Spania.

Oana Lis, prima reacție după ce tatăl ei a murit în Spania. Tatăl vedetei a încetat din viață singur, bătrân și bolnav. Oana Lis a dezvăluit pentru Fanatik că bărbatul a pus la punct detaliile înmormântării sale înainte să moară.

Oana Lis, prima reacție după ce tatăl ei a murit în Spania

„Nu aveam o relație apropiată cu el, dar normal că am un gust amar, pentru că este omul care mi-a dat viață, chiar dacă m-a făcut și să sufăr când eram mică. Este ciudat că am aflat de la niște oameni care stau acolo, în Spania, unde a murit el. Am înțeles că el a discutat cu preotul de acolo ca să se ocupe de înmormântare, că i-ar fi făcut o împuternicire, dar, na, mi se pare ciudat că nu a încercat să ne anunțe. Eu i-am scris fratelui meu și i-am spus, pentru că mi-a scris o prietenă din Spania și m-a anunțat. Nu știu nici adresa bine, unde stătea el, dar am înțeles că așa a vorbit cu acest preot, ca să se ocupe de înmormântare. Am încercat să-l sunăm pe acest preot și i-a închis telefonul lui frati-miu. Fratele meu și bunica mea mai vorbeau ce el. Era bolnav cu inima, nu am alte informații. Eu m-aș bucura dacă se ocupă de înmormântarea lui, dar era frumos să ne anunțe el că are probleme. Nu avea familie, a murit singur, bătrân, bolnav, așa cum și-a aranjat”, a declarat Oana Lis.

Propunerea primită de Oana Lis, în urmă cu câţiva ani: „Regret că nu am făcut asta”

„Avea pensie în Spania, pentru că a lucrat mulți ani acolo, ca mulți români, statea undeva cu chirie la stat. Ultima dată ne-am văzut acum 10 ani, de vorbim nu vorbeam. Nu m-am întâlnit niciodată cu o situație de genul acesta. L-am rugat pe fratele meu să ia certificatul de deces, să se ocupe. Nu se pune problema de așa ceva (n.r. – să aducă trupul neînsuflețit în țară) pentru că nu am cum să mă ocup, nu aveam o relație ok cu el. Fratele meu chiar vorbea cu el, era bine să știm și noi”, a mai spus Oana Lis.