Oana Lis, primele declaraţii după ce Viorel a făcut preinfarct: „Şi bunica e în spital! E posibil să pierd pe unul dintre ei”

Oana Lis, primele declaraţii după ce Viorel a făcut preinfarct. Fostul primar al Capitalei se află acum internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. Imediat ce a ajuns, a fost băgat imediat în operaţie, pentru a i se monta un stent.
Alina Costache
07 mart. 2022, 18:40
Oana Lis, primele declaraţii după ce Viorel a făcut preinfarct:

Oana Lis, primele declaraţii după ce Viorel a făcut preinfarct. Duminică, 6 martie 2022, fostul primar al Capitalei a acuzat dureri mari la inimă, amețeli și transpirații, și a fost dus cu Salvarea la Spitalul de Urgență. Medicii l-au băgat imediat în operație și i-au montat un stent la inimă.

Oana Lis, primele declaraţii după ce Viorel a făcut preinfarct

Noi credeam că el are ceva la picior, dar pe el l-a durut inima câteva zile la rând. Nu a vrut să meargă, însă, la cardiolog. A început să aibă dureri de inimă, transpirații, eu mi-am dat seama atunci că face infarct pentru că cunosc simptomele.

La 6 dimineața, am chemat Salvarea care a venit repede. Până am ajuns eu la urgență cu mașina mea el era deja operat. Viorel era terminat, era speriat. A plecat plângând săracul la spital! E la Terapie Intensivă acum, nu am putut să-l văd, nu pot să-l susțin, dar el știe că-l iubesc și îl aștept acasă. Sper să fie ca pisoiul cu nouă vieți!

Citeşte şi: Oana Lis, hărţuită la telefon: „Mă sună tot felul de frustrați sexual. Încerc să mă calmez”

Eu cel mai mult în viața asta îi iubesc pe Viorel și pe bunica mea. La aceeași oră, am chemat Salvarea și pentru bunica mea care este foarte rău. Sunt ruptă între ei doi, sper să rămân doar cu unul dintre ei.

Viorel a făcut un preinfarct, i-au pus doar stent la inimă, nu este operat pe inimă. Aseară am plâns mult, m-am umflat de plâns, mi s-au umflat ochii. Știu că lumea zice că ambii au o vârstă, și Viorel și bunica, dar ei sunt familia mea! Doar pe ei îi am! Nu știu când iese Viorel din spital, trebuie să fie stabilizat mai întâi”, a declarat Oana Lis, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Ce trebuie să faci dacă vrei să-ți crească roșiile mari și gustoase. Acesta e metoda corectă de îngrijire, recomandată de grădinarii cu experiență
Capital.ro
Legea pe care o așteaptă TOATĂ ROMÂNIA. E la un pas de marele vot din Parlament
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Anunțul momentul pentru badantele care au lucrat în Italia! Cum pot ieși mai repede la pensie
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
La acești nativi vor trage banii în perioada următoare. Se anunță mari câștiguri
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Nu e o glumă! Stațiunea din România unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
O NOUĂ REGULĂ a fost decisă în România. Intră în vigoare de la 1 IULIE
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'