Oana Lis scoate la vânzare hainele lui Viorel Lis pentru a cumpăra de mâncare. „Am frigiderul gol….”

Oana Lis a uimit pe toată lumea după ce într-un interviu acordat recent a mărturisit că îşi doreşte să vândă hainele soţului ei. Iar asta nu e tot, vedeta a mărturisit şi tristul adevăr şi a spus că vrea să închirieze ulterior casa în care locuieşte cu fostul edil al Bucureştiului.

19 ian. 2018, 12:52
Oana Lis scoate la vânzare hainele lui Viorel Lis pentru a cumpăra de mâncare. „Am frigiderul gol….”

Sinceră, aşa cum a obişnuit, Oana Lis a spus că a luat decizia de a vinde hainele fostului primar al Capitalei, pentru că nu au bani de mâncare, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Viorel Lis şi-a făcut testamentul. Ce reguli trebuie să respecte Oana după moartea sa

„Am nevoie să valorizez aceste haine, îţi spun sincer. I-am spus că vreau să aduc un chiriaş în casă, dar el mi-a spus că este ilegal să-i iau din lucruri şi să aduc chiriaşi. Eu nu am mâncare în frigider şi vreau neapărat să fac un bilanţ vestimentar. Vrea să fie că un faraon şi toate lucrurile lui să fie incinerate cu el. Am două portbagaje de haine. La început am spus că le donez, dar unele sunt chiar în stare bună. Poate anumite persoane vor să le cumpere. Nu ştiu ce om ar sta cu mine în casă cu nişte costume care miros urât. O să-i dau şi lui o parte din bani”, a spus Oana Lis. 

„E o situaţie penibilă pentru mine. Oana nu trebuia să între în lucrurile mele. Vreau să îmi duc ultima perioadă a vieţii mele liniştit. Putea să îmi cumpere ea alte lucruri, deoarece a avut bani. Lucrurile mele sunt şi lucruri bune pe care le port. Îmi pare rău”, a mărturisit Viorel Lis.