Oana Lis şi-a schimbat look-ul. „Eşti exact ca o piţi. Parcă te văitai că nu ai bani…”

Oana Lis se plânge în permanenţă că nu are bani de mâncare şi de haine, dar îşi mai permite să se răsfeţe din când în cand. Ultima schimbare a blondinei a atras atenţia unui număr mare de persoane.

23 apr. 2018, 08:33

Soţia lui Viorel Lis face ce face şi stârneşte comentarii în mediul online, scrie spynews.ro. De această dată, Oana Lis şi-a îndreptat părul la un salon. Mândră de noul său look, blondina a postat fotografia în mediul online.

Citeşte şi Oana Lis, despre sex pe Facebook în Săptămâna Patimilor: „Pe restul le-am făcut…”

„Şi, asta este poziţie de piţi? Stau bine? Hihi…Ce spuneţi? Îmi stă bine cu părul drept? Chiar nu m-am mai făcut de mult timp”, a scris Oana Lis.

„Eşti exact ca o piţi / Nu am nimic cu tine, dar este banal. Parcă te văitai că nu ai bani şi nici ce mânca. Acum, vai, eşti la salon. Îţi doresc o zi frumoasă! / Să nu te mai recunosc / Îţi stă bine şi cu părul drept”, au fost o parte din comentariile prietenilor virtuali.

Aparent, în ultimul timp, Oana Lis vizitează din ce în ce mai des saloanele şi chiar încearcă să scape de kilogramele în plus, conform unor fotografii în care apărea îmbrăcată în costum de baie.

Problemele financiare ale Oanei Lis

Cât despre problemele sale financiare, Oana Lis se plângea în emisiunea „Xtra Night Show” că nu are bani să-i cumpere medicamente soţului său, dar şi că mai vrea şi ea, din când în când, să se răsfeţe. Tot în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, blondina a scos la vânzare hainele şi obiectele lui Viorel Lis, gest care l-a enervat la culme pe bărbat.