Oana Lovin a rămas fără emisiunea de la Metropola TV după doar o lună de la lansare

Emisiunea moderată de Oana Lovin la Metropola TV "Ne-am/Neam trezit" a fost scoasă din grilă după doar o lună de la lansare.

11 iun. 2021, 16:58
Oana Lovin a rămas fără emisiunea de la Metropola TV după doar o lună de la lansare

Oana Lovin nu mai apare la Metropola TV. Contactată de Paginademedia.ro, protestatara a declarat că eliminarea emisiunii din grilă s-a produs ca urmare a schimbării directorului de ştiri.

A venit un nou director de ştiri care mi-a spus că emisiunea este suspendată pentru că se fac modificări”, a explicat moderatoarea. Totodată, a adăugat că nu i s-au adus reproşuri cu privire la conţinutul emisiunii.

Oana Lovin a rămas fără emisiunea de la Metropola TV. Se pregăteşte pentru un proiect nou

Oana Lovin a precizat că a semnat cu Metropola TV un contact pe o lună, pentru perioada 10 mai – 4 iunie. Aceasta a adăugat că, în perioada imediat următoare, va avea loc o şedinţă în care se va discuta demararea unui alt proiect.

Citeste si Lora şi-a dat demisia de la Pro TV. Mesajul de rămas bun al artistei

Oana Lovin a adăugat, pentru aceeaşi sursă, că se ocupa şi cu promovarea postului pe Facebook.

Eu eram la departamentul de divertisment, acum sunt la ştiri. Ajut cu tot ce ţine de promovare cu partea de Facebook şi cu subiecte pentru ştiri”, a precizat moderatoarea.

În ultima ediţie a emisiunii, Oana Lovin a vorbit despre Clotilde Armand. În ultima săptămână, Oana Lovin a pornit o campanie destul de violentă împotriva primarului de la sectorul 1 sub hashtag-ul „#FăClotilda”. Protestatara a declarat, pentru Pagina de Media, că nu i se pare jignitor acest apelativ.

Nu mi se pare jignitor acest apelativ. Am fost dată în judecată şi ne judecăm pentru asta. E un apelativ care se foloseşte inclusiv la noi la ţară”, este de părere Oana.

Citeste si EXCLUSIV – Geanina Lungu, prezentatoarea ştirilor România TV, a dezvăluit sexul bebelușului!