Oana Lovin o atacă dur pe Clotilde Armand după ce i-a făcut plângere: „O invit la un test poligraf, e de bezna minţii că i-aş fi tăiat cauciucurile”

Oana Lovin a reacționat dur după ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a reclamat-o la poliție, acuzând că i-ar fi tăiat cauciucurile.

09 iun. 2021, 15:41
Oana Lovin o atacă dur pe Clotilde Armand după ce i-a făcut plângere: „O invit la un test poligraf, e de bezna minţii că i-aş fi tăiat cauciucurile”

Oana Lovin i-a dat replica lui Clotilde Armand după ce a fost acuzată că i-ar fi dezumflat roţile. „Nu am fost chemată la poliție. Eu sunt o mare iubitoare și sprijin femeile, am avut și eu în familie femei care au trecut prin menopauză și au avut dereglări, dar să fiu acuzată că i-am tăiat cauciurile e de bezna minții. Când face acuzația, se vede clar că eu nu eram în localitate, ci eram la o nuntă. Eu nu prea am precedente în ceea ce privește minciunile. O invit la un test poligraf, o să mă consult cu avocatul meu, ceea ce face domnia sa e linșaj mediatic”, a declarat Oana Lovin la România TV.

Clotilde Armand a depus mai multe plângeri la Poliţie! Prima reacţie a edilului Sectorului 1 după audieri VIDEO

Oana Lovin spune că este trist că poliția nu anchetează violuri, crime, furturi și că își ”prinde mintea cu ea”.

”A mai depus o plângere că am șantajat-o, fără să spună cum, acum zice că am amenințat-o. Este deranjată că eu și Codruța (n.r. Cerva) am scos tot ce face ea la Sectorul 1. Autoritățile se prind la mintea ei și verifică aceste plângeri inepte. Eu nici nu am fost în București, nu știu despre ce vorbește în aceste spețe. Singura amenințare este a ei, pentru că a umplut de gunoaie Sectorul 1.

Eu nu mă duc cu avocați, am dreptatea de partea mea. Pe noi nu ne intimidează astfel de lucruri. Eu cred că acele cauciucuri au fost mâncate de șobolanii care sunt în tot sectorul.”, a spus Oana Lovin  în exclusivitate la România TV.

Scandalul gunoaielor din sectorul 1 continuă. Clotilde Armand nu mai este de acord cu compromisul propus de prefectul Alin Stoica şi agreat de firma de salubritate


loading...