Oana Mizil, gospodina perfectă: Ce surprize îi face acasă lui Vanghelie

Dragostea trece prin.. bucătărie. Oana Mizil a dezvăluit cum îşi cucereşte zilnic iubitul. Găteşte şi îl aşteaptă pe Marian Vanghelie cu masa până la două noaptea.

27 apr. 2013, 07:43
Oana Mizil, gospodina perfectă: Ce surprize îi face acasă lui Vanghelie

Chiar dacă este întotdeauna elegantă, machiată şi coafată perfect, Oana are un alt secret cu care îşi ţine iubitul aproape.

Eu merg la piaţă, cumpăr legume şi fructe, pentru că acolo sunt cele mai bune, ajung acasă şi fac mâncare. Mie îmi place enorm să gătesc, ştiu să fac şi preparate româneşti, şi italieneşti, şi libaneze. Şi îl aştept până la 2.00 noaptea, ca să mâncăm împreună. (…) El a învăţat de la mine să mănânce sănătos. Acum, de exemplu, am facut ciorbă de lobodă”, a povestit Oana pentru wowbiz.ro.

Ca să anuleze efectul meselor de la două noaptea, Oana Mizil nu sare niciodată peste ora zilnică de sport. În fiecare dimineaţă aleargă în parc. Un capitol la care, recunoaşte că nu a avut putere de convingere asupra lui Marian Vanghelie.

„Eu am mare grijă şi alerg în fiecare dimineaţă, în parc. Plus că merg la masaj o dată la două zile şi îmi fac acasă împachetări într-o termocuveta. Marian nici nu vrea să audă de aşa ceva, cred că ar da cu nămolul după mine”, a mărturisit Oana.