Oana Mizil pune capăt zvonurilor: Nu s-a despărţit de Marian Vanghelie. Vezi dovada FOTO

Oana Mizil pune capăt zvonurilor conform cărora s-ar fi despărţit de Marian Vanghelie. "Suntem foarte bine şi extrem de fericiţi împreună", a declarat ea pentru Wowbiz, şi spune că nu au niciun motiv să pună capăt relaţiei.

08 oct. 2013, 06:50
Oana Mizil pune capăt zvonurilor: Nu s-a despărţit de Marian Vanghelie. Vezi dovada FOTO

Tot mai multe zvonuri legate de posibila despărţire dintre deputatul Oana Niculescu Mizil şi Marian Vanghelie au apărut în ultima vreme. Contrar aşteptărilor, cei doi se iubesc în continuare, sunt împreună şi nu-i bate niciun gând să se separe.

„Trebuie să-i dezamăgim pe cei care ne vor despărţiţi. Avem o veste proastă pentru ei: suntem foarte bine şi extrem de fericiţi împreună”, a declarat Oana Mizil, punând capăt speculaţiilor din ultima vreme.

Ea pune toate zvonurile pe seama unor răuvoitori.

„Mulţi vor să ne vadă despărţiţi! Probabil de aceea lansează pe piaţă toate zvonurile din ultima vreme, potrivit cărora eu şi Marian nu am mai forma un cuplu. Nu pot să spun decât că nu este nimic adevărat.”, a declarat Oana Mizil pentru Wowbiz.

În sprijinul spuselor ei vin şi câteva fotografii recente. Oana Mizil şi Marian Vanghelie au fost la Viena, pentru a creştina copilul unor prieteni.