Oana Mizil, surprinsă în timp ce îşi lua fetiţa din parc cu două maşini de lux VIDEO

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, a fost surprinsă de paparazzi când s-a dus să-şi ia fetiţa de la o plimbare în parc cu două maşini de lux. Pe imagini se vede cum bunica, după ce a stat cu micuţa Maria în parc s-a urcat într-una dintre maşini, în timp ce Oana s-a îndreptat spre cealaltă limuzină. Întreaga scenă s-a petrecut într-o parte a parcului Herăstrău.

22 aug. 2016, 07:02
Oana Mizil, surprinsă în timp ce îşi lua fetiţa din parc cu două maşini de lux VIDEO

Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Oana Mizil în timp ce îşi lua fetiţa de aproape un an, din parc. Micuţa Maria fusese la plimbare împreuna cu bunica maternă.

Deşi cuplul Oana Niculescu-Mizil – Marian Vanghelie nu trece prin cea mai fericita perioada a vietii, partenera lui fostului primar nu a venit cu una ci cu doua masini de lux.

Marian Vanghelie lupta sa-si dovedeasca nevinovatia intr-un dosar de coruptie, iar iubita lui e la un pas sa piarda casa in care a copilarit, aflata in litigiu cu RA-APPS.

Fiica lui Marian Vanghelie şi a Oanei Mizil este deja o micuţă domnişoră de aproape un an. Fetiţa nu seamănă însă cu niciunul dintre părinţii săi, ea fiind blodă iar mama şi tatăl ei fiind amândoi bruneţi.