Oana Moşneagu dă cărţile pe faţă şi spune adevărul despre relaţia cu Vlad Gherman. Care a fost reacţia Cristinei Ciobănaşu

Actriţa Oana Moşneagu a dezvăluit adevărul despre relaţia cu Vlad Gherman. Cei doi actori din serialul Adela au fost surprinşi de câteva ori împreună, iar fanii vorbesc despre o posibilă poveste de dragoste.

12 dec. 2021, 23:06
Oana Moşneagu dă cărţile pe faţă şi spune adevărul despre relaţia cu Vlad Gherman. Care a fost reacţia Cristinei Ciobănaşu

Oana Moşneagu dă cărţile pe faţă şi spune adevărul despre relaţia cu Vlad Gherman. Actriţa din serialul Adela a lămurit lucrurile, după ce mai multe fotografii cu cei doi au apărut în spaţiul public.

Oana Moşneagu dă cărţile pe faţă şi spune adevărul despre relaţia cu Vlad Gherman

Actriţa din Adela spune că între ea şi fostul iubit al Cristinei Ciobănaşu s-a legat o prietenie frumoasă, precizând că este foarte apropiată atât de el, cât şi de Mara Oprea şi Alex Dunaev.

„Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm „Adela, pentru că #dacaejoieAdela, la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți”, a spus Oana, potrivit Viva.

Întrebată cum priveşte Cristina Ciobănaşu apropierea dintre ea şi Vlad, Oana a răspuns: „Cris privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire. Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim”.

Citeşte şi Vlad Gherman, despre relaţia Cristinei Ciobănaşu. Ce spune despre noul ei iubit

La începutul anului 2020, vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobanșu își spun adio zguduia showbizzul românesc. Erau împreună de nouă ani, dar lunile în care au stat închişi în casă din cauza pandemiei i-a făcut să realizeze că au visuri şi idealuri diferite.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au îndrăgostit în vremea în care jucau în serialul „Pariu cu Viața”. Întrebată ce ar fi fost dacă nu s-ar fi îndrăgostit atunci, Cristina Ciobănașu a declarat că, probabil, ambii ar fi avut altă traiectorie în viaţă din punct de vedere profesional.

”Am luat lucrurile așa cum au venit. El probabil n-ar fi avut traiectoria pe care a avut-o. Cu siguranță că nici eu n-aș fi avut-o, pentru că noi așa ne-am lansat, ca un cuplu, și am funcționat ca un cuplu. Chiar dacă am avut proiecte înainte în care am jucat singură sau fără partener, să zic așa, proiectul cu care ne-am lansat a fost „Pariu cu viața”, în formula asta de cuplu în viață reală și serial.

Cu siguranță că dacă nu eram împreună drumurile noastre nu știu dacă s-ar fi întâlnit și carierele noastre cred că ar fi fost în puncte diferite”, a declarat Cristina Ciobănașu.

Citeşte şi Boala de care suferă Vlad Gherman: „Înainte o ţineam sub control, acum nu mai pot”