Oana Moşneagu şi Vlad Gherman au dat lovitura. În ce afacere au investit banii câştigaţi: „Azi poţi să ai de lucru, mâine poţi să nu ai”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au abordat o strategie inteligentă în ceea ce privește gestionarea banilor câștigați din meseria lor. Investiția în patru garsoniere, pe care le închiriază, reprezintă o modalitate excelentă de a-și asigura un flux constant de venituri și de a-și diversifica portofoliul financiar.

22 apr. 2024, 22:39
Oana Moşneagu şi Vlad Gherman au dat lovitura. În ce afacere au investit banii câştigaţi: „Azi poţi să ai de lucru, mâine poţi să nu ai”
Oana Moşneagu şi Vlad Gherman au dat lovitura. În ce afacere au investit banii câştigaţi: "Azi poţi să ai de lucru, mâine poţi să nu ai"

Oana Moşneagu şi Vlad Gherman au dat lovitura. Deși își doresc să-și cumpere propria casă, cuplul a amânat acest pas din cauza prețurilor ridicate de pe piața imobiliară și a altor cheltuieli, precum organizarea nunții. În schimb, au ales să rămână în chirie, beneficiind și de mobilitatea oferită de această opțiune, care le permite să fie mai aproape de locurile de filmare sau de alte evenimente legate de cariera lor.

Citeşte şi: Dorian Popa, pus la colț de Anamaria Prodan: „Când ai de gând să faci copii? Ai 40 de ani…”. Reacția neașteptată a artistului

„Investim banii câștigați în gasoniere, ne vin niște chirii de acolo, chiria din apartamentul nostru în care am sta se plătește din chiriile celelalte, și mai punem niște bani deoparte. Poate n-o să ne luăm niciodată casa noastră sau apartamentul nostru. Eram foarte atașată până de curând de ideea de a avea locul meu, de a avea stabilitate, mai ales că noi avem o meserie în care azi poți să ai de lucru, mâine poți să nu ai. Dar, pentru că am făcut pasul ăsta cu gasonierele și am cumpărat, înainte de căsătorie, eu – două, el – două, cu toți banii pe care i-am strâns fiecare, ani în care am lucrat, mi-am dat seama că ok, le am pe astea două, îmi iau chirie pe ele. Deci toată viața o să am de unde să plătesc chiria în altă parte, nu mai sunt presată de chestia asta. Dacă filmăm în afara Bucureștiului, în zona de nord, ne mai util să stăm undeva aproape de ieșirea din din București, dacă avem spectacole multe spre zona de centru, este ca naiba să vin. Fac o oră. Și atunci m-am gândit că poate nu ar fi rău să avem așa o mobilitate și flexibilitate, dar încă n-am luat decizia până la capăt, pentru că amândoi suntem pasionați de amenajare, de decorare”, a declarat Oana Moşneagu pentru Unica.

Citeşte şi: Ce pensie are, de fapt, Elena Merișoreanu. Artista nu se mai ascunde: „Știți cum e vorba aia, nu plouă dar picură”

Flexibilitatea financiară și capacitatea de adaptare la schimbările din viață sunt aspecte importante, iar decizia celor doi de a amâna achiziționarea unei case în favoarea altor opțiuni este un exemplu de planificare financiară și luare în considerare a circumstanțelor actuale, care le permite să-și mențină echilibrul financiar și să facă alegeri înțelepte pentru viitor.