Oana Niculescu Mizil DEMISIONEAZĂ din Parlament. Anunţul făcut după audierea la DNA VIDEO

Deputatul Oana Niculescu Mizil a fost audiată, joi, la DNA. La ieşire, iubita lui Vanghelie a declarat că, în cursul zilei, îşi va da demisia din Parlament. Demisia ei a fost deja depusă la Parlament, urmând ca săptămâna viitoare Biroul Permanent al Camerei Deputaţilorsă ia act de decizia Oanei Niculescu-Mizil.

12 mart. 2015, 12:53

Iubita lui Marian Vanghelie, deputatul Oana Mizil, a fost adusă, cu mandat, la DNA pentru a fi audiată în dosarul legat de contractele ilegale acordate de către primăria sectorului 5.

La plecare, Oana Niculescu Mizil a spus că a fost citată în calitate de suspect, fiind acuzată că „a participat într-o firmă, dar nu e nimic adevărat”.

Astăzi îmi dau demisia din calitatea de deputat pentru că nu vreau să fie un impediment în faţa justiţiei„, a anunţat Mizil.

„Sunt total nevinovată. (…) Nu am administrat niciun magazin. Din contră, am consiliat. Mă consider nevinovată. Imi place moda, nu am putut să stau departe de modă…„, a adăugat Mizil.

CITEŞTE ŞI MARIAN VANGHELIE, ridicat de MASCAŢI. DNA face percheziţii acasă la edil şi la Primărie VIDEO

La sosirea la DNA, Mizil nega că ar fi avut legături de ordin comercial cu primăria condusă de iubitul său. „N-am avut nici o afacere. Nu sunt suspectă, Doamne fereşte! Nu am ştiut nimic din ce mi s-a pus pe acea listă„, a declarat Oana Mizil.

Referitor la faptul că Vanghelie ar fi perceput comisioane pentru atribuirea de contracte, Oana Mizil a subliniat: „Nu are niciun comision, credeţi-mă”.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpre, Oana Mizil ar fi implicată în operațiuni de comerț incompatibile cu funcția de parlamentar.

Sursele citate au precizat că aceasta era administrator de fapt al SC Fashion Brand Management și la patru magazine din București, având ca scop obținerea de foloase.