Oana Pellea a răbufnit după scandalul despre azilele groazei: „I-aș întreba pe toți dacă știu cum arată si ce miros are o escară”

Oana Pellea și-a exprimat public indignarea privind modul în care autoritățile au știut să gestioneze situația de la azilele din Voluntari.

12 iul. 2023, 14:04
Oana Pellea a răbufnit după scandalul despre azilele groazei: „I-aș întreba pe toți dacă știu cum arată si ce miros are o escară”

Oana Pellea e revoltată din cauza faptului că nimeni nu și-a asumat responsabilitatea în cazul bătrânilor torturați în azile.

Citește și Ciucă a știut tot. Documentul care confirmă că a știut de situația din azilele de bătrâni Ilfov încă de când era premier

“Nimeni nu știe si nu știa nimic despre bătrânii torturați in azilul morții. Nimeni nu are nici o responsabilitate si nici o vină! De la Presedinte la Prim Ministru, la Ministrul Familiei, Ministerul Sănătătii, etc …TOTI sunt indignați …și cer măsuri drastice…Nimeni nu pronunță niciun nume. Nimeni nu demite pe nimeni. Nimeni nu e vinovat.

Iși aruncă pisica unul altuia. De la Minister la Minister, de la om la om, de la funcție la funcție, de la Partid la Partid. Ca si cum are importanță din ce Partid faci parte când esti definit de iresponsabilitate, minciună, interese meschine, mafie, etc. Nu mă interesează din ce Partid face parte un vinovat care este dovedit cu probe! El rămâne vinovat, indiferent din ce partid face parte si trebuie tratat, judecat ca atare. Cei vinovați se dau victime! Victimele devin dosare…clasate in curând. Vinovații n au nume. Victimele sunt doar cifre.

I-as intreba pe toți dacă știu cum arată si ce miros are o escară…mi-e teamă insa ca imi vor da un număr de dosar, imi vor cita un articol de lege si imi vor raspunde ca vor lua toate măsurile necesare ca așa ceva să nu se mai repete… Intre timp..rănile dor, escarele mănânca carnea până la os si medicii se luptă sa salveze ce se mai poate salva… Intre timp caravana trece si câinii latră. Noi suntem câinii iar caravana mi-e teamă ca trece peste viețile noastre…”, a transmis Oana Pellea pe Facebook.

Scandal după cazul azilelor din Voluntari

Procurorii DIICOT au cerut arestarea preventivă a 24 de persoane implicate în exploatarea bătrânilor cu dizabilităţi din trei azile din localitatea Voluntari.

Citește și Prima demisie oficială în scandalul azilelor groazei! Șeful IPJ Ilfov a părăsit funcția

Tribunalul a fost de acord doar în cazul a patru dintre ei, restul fiind plasaţi în arest la domiciliu (11) şi control judiciar (6), iar trei vor fi cercetaţi în stare de libertate.

Cei 24 de inculpaţi sunt acuzaţi de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, fals în declaraţii, fals intelectual, fals material în înscrisuri oficiale şi delapidare.