Oana Pellea, înjurată după ce a vorbit despre indiferenţa vedetelor care au văzut-o pe Stela Popescu murind pe scenă

Discursul Stelei Popescu a şocat audienţa. Marea actriţă a reuşit cu greu să vorbească şi a avut momente de incoerenţă. În imaginile de la eveniment se poate observa că Stela Popescu nu mai putea nici să îşi controleze mânile. Aceasta chiar a scăpat din mână placheta pe care a primit-o de la organizatori. Oana Pellea i-a atacat pe cei din sală pentru lipsa de reacţie şia  postat pe Facebook un mesaj la adresa lor. Acum se pare că actriţa este înjurată de oameni pentru acuzaţiilr făcute.

25 nov. 2017, 12:05
Oana Pellea, înjurată după ce a vorbit despre indiferenţa vedetelor care au văzut-o pe Stela Popescu murind pe scenă

Cu doar două zile înainte de a pleca dintre noi, Stela Popescu a fost prezentă la o gală în cadrul careia a urcat pe scenă pentru a-i fi înmânat premiul pentru întreaga carieră.

Starea de sanatate a actritei era vizbil afectata – a avut un discurs incoerent, era foarte agitata, expresia fetei era nefireasca, iar la un moment dat chiar a scapat premiul din mana fara a sesiza acest lucru. „Mai bine ma duceam acasa decat sa ma vedeti in halul asta”, a spus ea la un moment dat. Detalii şocante ies la iveală după moartea Stelei Popescu. În seara galei, actriţa nu a ştiut drumul spre casă

Actriţa Oana Pellea s-a declarat şocată de faptul că nimeni nu şi-a dat seama că Stela Popescu avea nevoie de ajutor medical. Citeşte şi: Oana Pellea: „Mi se pare incredibil că nimeni nu a înţeles ca începuse să moară acolo, în faţa lor!”

Se pare că mesajul actriței de 55 de ani a stârnit reacții negative în rândul unor persoane, care i-au adresa injurii, după cum a precizat aceasta, într-un alt mesaj.

„Si n-au întarziat injuraturile la adresa mea. Injurati-ma. M-am obisnuit sa fiu injurata doar pentru ca indraznesc sa spun ce gandesc.! Dar nu de mine e vorba. A murit o mare actrita sub ochii nostri si nu ne+am dat seama. Dumnezeu sa o odihneasca si pe noi sa ne ierte!

…..”Ce mă scârbește mai mult este cum se folosește Oana Pellea de moartea Stelei ca să cerșească atenție prin arătatul cu degetul.”, a scris Oana Pellea pe pagina de Facebook.

Mai multe voci susţin că actriţa ar fi putut fi salvată. Maia Morgenstern, Mihai Bobonete şi Carmen Tanase se declară şocaţi de reacţia celor prezenţi la gală. 

„Aia era acum… Dumneata esti de vina ca ei aplaudau ca ursii in padure si zambeau de complezenta iar Stela Popescu nu lega doua cuvinte din cauza atacului. Ce cretinopati. Nu trebuie luati in seama, altfel va strica Ci-ul! Era clar ca ceva este in neregula, spechul era halucinant iar ei aplaudau si zambeau de complezenta… Nimeni nu s-antrebat de ce nu lega artista o propozitie, asta in conditiile in care pana la 81 de ani a fost perfect sanatoasa mental si avea spectacole saptamanal…”, a scris Mihai Bobonete.

„Oana, Oana, e bezna mare pe la oamenii astia, nu mai e nimeni acasa, tu iti dai seama ca ei nu simt si nu inteleg nimic, ei doar polueaza”, a scris Carmen Tanase.

„Imi pare tare rău…Te rog sa nu te întristezi”, a scris Maia Morgenstern.

Tudor Ciuhodaru a declarat la România TV că cei prezenţi la gală îşi puteau da seama că ceva nu este în regulă cu Stela Popescu şi puteau cere ajutor medical.

„Erau tulburări de vorbire, incoerenţă, tulburări motorii, toate acestea la o persoană de o anumită vârstă puteau sugera un accident vascular cerebral, dar avem o mare problemă în România: educaţia pentru sănătate. Nimeni nu ştie să recunoască aceste simptome. Aceste simptome sunt puse de cele mai multe ori pe seama oboselii, supărărilor. Accidentul Vascular Cerebral este o urgenţă medicală. Mulţi dintre pacienţii noştri se recuperează rapid şi complet. este o chestiune de timp. Cu cât se intervine mai repede… Minutele sunt de platină, iar ora este de aur. Cele mai multe persoane care suferă un accident vascular cerebral nu recunosc simptomele şi nu ştiu ce să facă în asemenea situaţii. 70% dintre pacienţi nu au ştiut ce li s-a întâmplat”, a spus medicul.


Născută la 21 decembrie 1935, în Orhei, Basarabia, într-o familie de învăţători, Stela Popescu şi-a început cariera artistică în 1956.

Din 1963, a jucat la teatrul de Revistă „Constantin Tănase” din Bucureşti, apoi s-a angajat la Teatrul de Comedie. Tot din 1963 a început lunga colaborare cu Radiodifuziunea Română, urmată, mai târziu, de cea cu Televiziunea Română.

Pe 7 februarie 2004, a primit din partea şefului statului Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, categoria D – Arta Spectacolului, „în semn de apreciere a întregii activităţui şi pentru dăruirea şi talentul interpretativ pus în slujba artei scenice şi a spectacolului”.

Pe 10 septembrie 2013, regele Mihai I i-a conferit, prin fiica sa, principesa Margareta, decoraţia „Nihil Sine Deo”. Pe 1 iunie 2017, a primit diploma de Cetăţean de Onoare al Braşovului, oraş în care a făcut şcoala şi facultatea şi a jucat în 400 de spectacole, ea declarând că „dacă în piept ai o inimă ce tot arde, rămâi tânăr şi la 90 de ani”.

Partenera, prietena şi colega lui Alexandru Arşinel timp de 40 de ani pe scenă, Stela Popescu a colaborat cu alte nume mari ale teatrului românesc, între care Ştefan Bănică, Toma Caragiu şi Margareta Pâslaru. A lucrat cu mari regizori, precum: Sanda Manu, Ion Cojar, Lucian Giurchescu, Valeriu Moisescu.

A debutat în film în „Alo? Aţi greşit numărul” (1958). Stela Popescu a jucat în peste 25 de producţii, între care se numără „Nea Mărin miliardar” (1979), „Pe malul stîng al Dunării albastre” (1983) şi „În fiecare zi mi-e dor de tine” (1988).