Oana Pellea, mesaj emoţionant după moartea Flaviei Coposu-Bălescu: Un șir neîntrerupt de oameni minunaţi care urcă zilele astea la cer!

Cunoscuta actriţă Oana Pellea a transmis, joi, un mesaj plin de emoţie după moartea Flaviei Coposu-Bălescu.

09 sept. 2021, 12:38
Oana Pellea, mesaj emoţionant după moartea Flaviei Coposu-Bălescu: Un șir neîntrerupt de oameni minunaţi care urcă zilele astea la cer!

Oana Pellea, mesaj emoţionant. Artista a venit cu declaraţii pline de compasiune şi la adresa marilor personalităţi care ne-au părăsit zilele acestea.

Oana Pellea, mesaj emoţionant după moartea Flaviei Coposu-Bălescu: Un șir neîntrerupt de oameni minunaţi care urcă zilele astea la cer!

„Un șir neîntrerupt de oameni minunaţi care urcă zilele astea la CER… ca și când au prins un “coridor” de plecare spre o lume mai bună… dintr-o lume care este din ce in ce mai urâtă, meschină… penibilă prin micimea ei! Drum bun, minunata Flavia Coposu! Mulțumesc pentru onoarea pe care mi-ați făcut-o …de a ma îngădui să vă iubesc!”, a scris Oana Pellea pe Facebook.

Sora cea mare a seniorului Corneliu Coposu, doamna Flavia Bălescu-Coposu, a murit, miercuri, la vârsta de 96 de ani. Trista veste a fost anunțată de familie. Flavia Bălescu, sora lui Corneliu Coposu şi vicepreşedinte al Fundaţiei Corneliu Coposu, a încetat din viaţă la vârsta de 96 de ani, transmite fundaţia, pe site-ul său.

Citeşte şi: Doliu în lumea muzicii populare. Vestea care l-a întristat pe Grigore Leşe. S-a stins din viaţă unul dintre artiștii cu care a colaborat în nenumărate rânduri
„Familia, împreună cu Fundaţia Corneliu Coposu, anunţă cu profundă durere că astăzi, de ziua naşterii Maicii Domnului, a urcat la Cer sora cea mare a Seniorului Corneliu Coposu, doamna Flavia Bălescu-Coposu. S-a născut la Bobota pe data de 6 decembrie 1924, fiind a treia fetiţă a familiei părintelui protopop Valentin Coposu, primind numele de botez Flavia Lucia Terezia. A urmat cursurile şcolii primare din Bobota, iar liceul la Beiuş. Era în clasa a V-a în momentul în care familia s-a refugiat la Coşlariu (jud. Alba), unde tatăl său, părintele protopop Valentin Coposu, a mai păstorit doar un an, decedând în 1941. Ultimii doi ani de liceu i-a urmat la Blaj. A terminat liceul în 1943 şi s-a înscris la Academia de Ştiinţe Economice din Bucureşti”, se arată în comunicat.

Potrivit aceleiaşi surse, la terminarea facultăţii, din cauza „recomandărilor” primite nu a găsit nici un loc de muncă. În luna martie 1948 a reuşit, totuşi, să se angajeze ca zilieră la Statistică, la recensământul agricol care începuse.

Citeşte şi: Doliu în lumea medicală! Medicul Ovidiu Burlacu, șeful Secției de Chirurgie Toracică de la Spitalul Municipal Timișoara, a încetat din viaţă