Oana Radu rupe tăcerea! Dezvăluiri-șoc despre Vocea României.”Toți care participam acolo speram că poate ne-o vedea cineva. Nu s-a întâmplat așa”

Oana Radu, fostă concurentă Vocea României, a decis să rupă tăcerea despre talent show-ul de la ProTV. Artista care acum este considerată una dintre cele mai bune voci ale României s-a declarat dezamăgită de faptul că nu a reușit după participarea la acest concurs să își construiască o carieră de succes în muzică.

16 dec. 2023, 23:05
Oana Radu rupe tăcerea! Dezvăluiri-șoc despre Vocea României.”Toți care participam acolo speram că poate ne-o vedea cineva. Nu s-a întâmplat așa”
Oana Radu rupe tăcerea! Dezvăluiri-șoc despre Vocea României.

Oana Radu rupe tăcerea! Dezvăluiri-șoc despre Vocea României. Oana Radu a devenit cunoscută, după ce a participat la primul sezon al emisiunii Vocea României de la ProTV, făcând parte din echipa lui Marius Moga.

Citește și Oana Radu rupe tăcerea despre divorț și dezvăluie motivul care a dus la despărțire: „Sunt într-o perioadă foarte grea a vieții mele”

Oana Radu rupe tăcerea! Dezvăluiri-șoc despre Vocea României

Cu toate acestea, artista spune că după ce s-a încheiat concursul a fost extrem de dezamăgită, deoarece așteptările sale erau cu totul și cu totul altele.

Mai mult, ea a dezvăluit că nu mai ține legătura cu Marius Moga și asta pentru că este supărată pe el.

„Nu mai țin legătura cu Marius Moga. Sunt supărată pe Marius Moga pentru că după Vocea României, e o glumă că sunt supărată, eu mă așteptam să se întâmple ceva cu cariera mea. Așa am crezut.

Cred că toți copiii care participam acolo speram că poate ne-o vedea cineva și ne bagă în seamă mai târziu. Nu s-a întâmplat așa”, a declarat Oana Radu, în cadrul podcast-ului „Vorba lu Jorge’.

Cu toate acestea, Oana Radu spune că cei care au câștigat Vocea României sunt în prezent mai necunoscuți decât ea.

Vedeta spune că în timp ce câștigătorii show-ului de la Pro au intrat într-un colț de umbră ea nu s-a lăsat și cu pași ușori, dar siguri a reușit să ajungă acolo unde a visat.

„Poate a fost și vina mea. N-am fost poate suficient de insistentă sau poate n-am fost suficient de, nu știu, muncitoare atunci. Dar am o satisfacție așa mare că toți ăștia care au câștigat sunt mai necunoscuți ca mine. Eu n-am câștigat și sunt fericită. E o glumă. Normal că n-am câștigat și sunt supărată, de ce nu m-ați votat, oameni buni?’, a mai spus Oana Radu.

Dacă în viața profesională, artista a reușit să atingă cele mai înalte culmi, nu același lucru îl poate spune și despre cea privată. Oana Radu a afirmat că trece printr-o perioadă grea și asta din cauza divorțului de soțul său, Cătălin Dobrescu, cu care a fost căsătorită trei ani.

„Eu și soțul meu ne-am separat! E un subiect foarte sensibil! Sunt într-o perioadă foarte grea a vieții mele, aș putea să spun cea mai grea a vieții mele de până acum. Treaba asta m-a cam dărâmat și cel mai tare m-a dărâmat faptul că nu s-a destrămat dintr-un motiv anume. Nu a existat un motiv anume, pur și simplu, noi doi suntem atât de la fel, încât ne respingem. Asta e tot ce pot să spun! Semănăm foarte tare și cred că ne-a făcut rău chestia asta. Și faptul că am stat foarte mult împreună, pentru că noi ne-am petrecut practic din prima zi toată viața împreună. Cumva când ai aceeași persoană și la muncă, și acasă, cred că asta dăunează relației”, a afirmat artista.

Citește și Divorț șoc în showbiz-ul românesc! Oana Radu își ia adio de la soț după trei ani de căsnicie