Oana Roman, relaţie cu un bărbat căsătorit. Vedeta a recunoscut totul

Oana Roman are câteva experiențe de viață pe care nu le va uita niciodată. Fiica fostului premier, Petre Roman, a dezvăluit lucruri picante din trecutul ei și a spus că a avut o relație cu un bărbat căsătorit, la un moment dat. Fosta prezentatoare de televiziune crede că o femeie poate iubi doi bărbați în același timp și a vorbit despre propria ei experiență.

09 mai 2019, 12:22
Oana Roman, relaţie cu un bărbat căsătorit. Vedeta a recunoscut totul

Acum foarte mulți ani, Oana Roman a umblat cu un bărbat despre care a aflat ulterior că era însurat, scrie fanatik.ro. Vedeta a mărturisit că a fost împreună cu respectivul individ timp de vreo trei-patru ani. Oana a mai spus că i-a fost fidelă și el nu considera pe parcursul relației lor că își înșală nevasta, iar asta se pare că nu a deranjat-o nici pe ea.

Citeşte şi Brigitte Sfăt este ISTORIE. Cu ce tânără senzaţională s-a cuplat Cornel Oană FOTO

Oana a înțeles situația prin care a trecut acel iubit. Fiica lui Petre Roman a declarat că el le iubea pe amândouă, doar că diferit. Vedeta a făcut aceste mărturisiri uluitoare într-o emisiune de televiziune, notează spynews.ro. „Eu cred că o femeie poate iubi doi bărbaţi, la fel cum cred că un bărbat poate iubi două femei.