Oana Roman a ajuns la munca de jos. Cum a fost surprinsă vedeta FOTO

Oana Roman și Marius Elisei au decis că este cazul să își renoveze apartamentul în care locuiesc. Așa că, fără să stea vreun moment pe gânduri, cei doi soți s-au apucat de treabă, amândoi trecând "la munca de jos", dovedind că, de fapt, sunt de-a dreptul pricepuți în ceea ce fac.

04 nov. 2016, 11:19

Mai exact, Oana și Marius par să aibă, seară de seară, atunci când ajung acasă, un program extrem de distractiv, scrie spynews.ro. Adică, ȘMOTRU. Pentru că, apartamentul pe care îl au a trecut, recent, printr-o renovare, iar acum cei doi soți se dau peste cap pentru a-l face impecabil.

Citeşte şi Oana Roman, anunţ de ultimă oră pe Facebook: „Am primit cea mai bună veste. De abia aştept!”

Așa că, în timp ce Marius lustruiește și montează dulapuri, comode și bate cuie pentru a atârna pe pereți tablourile pe care și de doresc, Oana se muncește cu vopsitul, lăcuitul și lustruitul, dovedind că, atunci când are o pensulă în mână, este de-a dreptul talentată.

Citeşte şi Oana Roman ajunge la bisturiu: „Este o operaţie pe care trebuie să o fac dacă mai vreau un copil!”

De altfel, recunosc cei doi, renovarea apartamentului le-a făcut o plăcere uriașă și, mai mult decât atât, le-a plăcut să redescopere talentul pe care îl au când vine vorba de munca simplă, manuală. În plus, ne-a dezvăluit Marius, amenajarea casei, una cu gust, a fost făcută după ideile Oanei, urmând ca apartamentul să fie plin de obiecte „de suflet” ale celor doi și, normal, ale micuței Izabela, fiica lor, ea urmând saă aibă dulapuri făcute special pentru jucării și pentru hăinuțe.