Oana Roman a dezvăluit secretul salatei de andive, care o ajută să se mențină în formă! Delicioasă și simplu de pregătit

Oana Roman nu este doar o vedetă cunoscută, dar și o gospodină excelentă. Ea a împărtășit fanilor pe paginile de socializare rețeta de andive, o gustare preferată, care o ajută să-și mențină silueta.

19 ian. 2022, 19:59
Oana Roman a dezvăluit secretul salatei de andive, care o ajută să se mențină în formă! Delicioasă și simplu de pregătit

Oana Roman este o vedetă foarte cunoscută care acordă atenție și vieții de familie. Soția lui Marius Elisei este gospodină excelentă, care din când în când împărtășește fanilor rețetele ei culinare preferate.

Oana Roman, șocată de factura astronomică la gaze: „Mi-au schimbat contractul. Pe decembrie practic s-a dublat prețul”. Cât are de achitat vedeta

Salata de andive este nelipsită din dieta Oanei Roman, care a slăbit mai multe kilograme și a reușit să se mențină cu ajutorul alimentației sănătoase.

Ingrediente pentru salata de andive:

  • 4-5 andive
  • un borcan de porumb
  • lămâie
  • ulei de măsline
  • sos de maioneză cu muștar

Cum se prepară salata de andive:

Se spală andivele și se taie pătrățele imediat după ce sunt uscate. Se pun într-un bol potrivit, se pune sucul de la o jumătate de lămâie și porumbul, iar, după preferințe, se poate adăuga piept de pui la cuptor sau somon, drept ingrediente speciale.

De data aceasta Oana Roman a ales să foloseacă un sos de muștar și maionează cumpărat, însă acesta poate fi făcut și în casă. De asemenea, într-un bol, se pune sosul cumpărat, sau făcut în casă, se stoarce cealaltă jumătate de lămțâie, se pun uleiul de măsline, iar apoi se amestecă.

În final, după ce a ieșit ca o pastă, se pune peste andive și se amestecă. Acum preparatul culinar ideal pentru această ora poate fi servit cu plăcere.

Oana Roman, atac devastator la adresa lui ÎPS Teodosie. „Nu sunt oameni, sunt nevertebrate, cea mai joasă specie!”

Oana Roman, atac devastator la adresa lui ÎPS Teodosie. Vedeta a respins categoric discursul Arhiepiscopului Tomisului, atacându-l destul de dur pe acesta!

Arhiepiscopul Tomisului a ținut, recent, un discurs care a stârnit numeroase controverse, după ce a spus că femeile aflate în „perioada neputinței” nu pot lua anafură sau aghiasmă în perioada sărbătorii de Bobotează. ÎPS Teodosie a precizat că acest lucru le este permis abia după trei zile după ce trec de perioada lunii specifică femeilor. „În perioada neputinţei femeii nu poate lua nici Aghiasmă, nici anafură, nici măcar Aghiasmă Mică, darămite Aghiasmă Mare. Dar dacă are perioada în timpul sărbătorii Bobotezei, coincide cu cele opt zile, ea nu poate lua Aghiasmă. Trebuie să compensăm, Dumnezeu întotdeauna compensează, se ia trei zile după această perioadă”, a spus ÎPS Teodosie în cadrul unei emisiuni TV.

Oana Roman, dezvăluiri despre relația tensionată cu tatăl ei: „Am pierdut foarte mult în viață. Nu știu să fiu foarte diplomată, nu știu să slugăresc, nu știu să fiu ipocrită”

Oana Roman a răbufnit pe Instagram, acolo unde și-a spus părerea despre declaraţia dată de Arhiepiscopul Tomisului. „Am văzut aberațiile pe care le debitează nu știu ce episcop de pe la Constanța, nu știu ce titlu, funcție are! Acest personaj are un discurs de Epoca Primitivă, mai jos decât Evul Mediu. Eu acestor oameni le spun niște forme de viață. Pentru că-s niște forme de viață, practic, ei nu sunt oameni. Le mai spun și nevertebrate, pentru că eu cred că cea mai joasă specie sunt nevertebratele”, a scris Oana Roman.


loading...
Partenerii noștri