Oana Roman a făcut-o K.O pe Iulia Albu: „Eşti prost crescută, n-ai educaţie şi nici bun simţ”

Iulia Albu este una dintre cele mai excentrice şi nonconformiste persoane publice din showbiz-ul românesc. Dacă de curând Iulia Albu a avut un conflict de zile mari cu Irinel Columbeanu, acum fosta doamnă Albu a pus-o la zid şi pe Oana Roman.

18 feb. 2015, 09:30
Oana Roman a făcut-o K.O pe Iulia Albu: „Eşti prost crescută, n-ai educaţie şi nici bun simţ”

Iulia Albu nu iartă niciodată micile greşeli vestimentare ale vedetelor. Fie că apar în ţinute total opuse evenimentului la care participă sau fie că vin pe la diferite emisiuni şi încearcă din răsputeri să iasă în evidenţă, vedetele autohtone nu sunt iertate de criticile aspre ale Iuliei Albu.

Cel mai nou scandal care a izbucnit de la câteva comentarii răutăcioase privind vestimentaţia este între Iulia Albu şi Oana Roman. Cele două nu vor să treacă cu vederea nimic din spusele celeilalte, iar totul degenerează de la un moment la altul.

Elena Udrea, cu palton de 3.000 de euro în AREST. Ce spune Iulia Albu despre ţinuta ei

Invitate în platoul emisiunii WoWBiz, atât Iulia Albu, cât şi Oana Roman şi-au adresat tot felul de replicii dure.

„Eşti frumoasă, dar te urăţeşti. Nu îţi stă bine când eşti atât de arogantă. Tu eşti studentă în anul trei, la o facultate de stat în România. Ca tine sunt mulţi. Tu n-ai nicio valoare în acest domeniu. Tu vrei să ajungi în lumea aia mare, a modei, dar nimeni nu te bagă în seamă. N-am auzit că lucrezi pe lângă vreun fotograf. Oamenii care se laudă ca tine sunt parveniţi. Eşti prost crescută, n-ai educaţie şi nici bun simt. Eu vorbesc pentru că toată viaţa mea am avut ceva de spus”, au fost câteva dintre replicile Oanei Roman.

Cum aceste comentarii au deranjat-o enorm pe Iulia Albu, care are o altă percepţie despre viaţă, designerul a dorit să menţioneze şi ea câteva lucruri, atacând-o astfel pe Oana Roman: „Înainte să vorbim, dă-ţi cerceii ăia jos că mă oripilează. Uite, ai ruj pe nas. Eşti irelevantă. Tu ai minima educaţie? Tu poţi lăsa oamenii să vorbească? Pe mine mă enervează că lumea vorbeşte despre modă şi habar n-are despre ea. Păpuşă, vrei să ne batem în gene?”.

Simona Sensual o atacă dur pe Iulia Albu: „Aş vrea să o văd în patru labe…”

Pentru că acest scandal să se încheie, moderatorii emisiunii au decis să lase publicul să decidă cine are dreptate în acest caz. După analiza duelului dintre Iulia Albu şi Oana Roman, publicul a decis că Oana Roman este cea care avea dreptate şi cea care nu trebuie judecată. Cum verdictul a fost în favoarea sa, Oana Roman a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au sprijinit-o, postând astel un mesaj pe pagina sa de Facebook. Tot în acelaşi mesaj, Oana Roman a mai făcut şi câteva precizări despre comportamentul Iulie Albu, care este unul total nepotrivit pentru un viitor designer celebru.

„Vă mulţumesc şi sper că educaţia, bunul simţ, modestia, toleranţa şi inteligenţa să primeze mereu! Aşa e bine într-o societate civilizată şi evoluată! Şi poate că nu aş mai fi scris nimic, dacă după ce am terminat emisiunea nu mi ar fi spus în batjocură: hai du-te şi creşte-ţi copilul ăla şi lasă-ne! Ca mamă m-a deranjat enorm această frază care arată nivelul de educaţie şi bun simţ al acestei Doamne!”, a fost o parte din mesajul de pe Facebook al Oanei Roman.

Citeşte şi  Irinel Columbeanu, în SCANDAL cu Iulia Albu: „Părul pe care îl ai în ochi te împiedică să distingi culorile”