Oana Roman a plecat din platoul emisiunii, după ce a fost jignită. Mădălin Ionescu: „Nu mai vorbesc niciodată cu ea”

Deşi ar fi trebuit să apară în platoul unei emisiuni de la Kanal D, pentru a se "înfrunta" cu Iulia Albu, Oana Roman a decis, pe ultima sută de metri, să plece acasă.

08 iul. 2016, 08:00
Oana Roman a plecat din platoul emisiunii, după ce a fost jignită. Mădălin Ionescu: „Nu mai vorbesc niciodată cu ea”

Oana Roman a fost, joi seara, invitată în platoul Wowbiz, pentru a o „înfrunta” pe Iulia Albu, cea care i-a criticat, în repetate rânduri, silueta şi ţinutele, scrie libertatea.ro. Înainte de a intra în direct, fiica fostului premier a auzit comentariile făcute de Iulia Albu la adresa ei, fapt care a scos-o din sărite.

Citeşte şi Nuntă mare în SHOWBIZ: „Mulţi m-au cerut de soţie. A câştigat un fost coleg de liceu”

Fără să stea prea mult pe gânduri, Oana Roman a ieşit din sediul televiziunii şi, astfel, i-a lăsat baltă pe moderatorii emisiunii. Surprins de gestul ei, Mădălin Ionescu a mărturisit, în direct, că nu va discuta vreodată cu ea.

„Nu mi se pare ok ce se întâmplă. Înţeleg că s-a supărat pe Iulia Albu. Noi niciodată nu am dat curs ironiilor la care a fost supusă Oana la diferite posturi de televiziune, la diferite emisiuni. Mi se pare o problemă de educaţie să faci aşa ceva, în condiţiile în care eu sau Andreea (n.r Mantea) nu am jignit-o niciodată.

Citeşte şi IMAGINI INCREDIBILE. Cum stă Iulia Albu la plajă FOTO

Nu se face aşa ceva. Vii, discuţi şi dacă ţi se pare că moderatorii sar calul, nu au argumente, sunt bădărani, te ridici şi pleci. OK. Oana Roman nu a venit în acest platou ca să fie supusă unui linşaj. I-am acceptat mereu condiţiile… Mi se pare o ofensă la adresa acestei televiziuni. Personal, nu vreau să mai discut cu ea, din acest moment. Dacă mai vine vreodată în această emisiune, eu ies din platou”, a spus Mădălin Ionescu.