Oana Roman a răbufnit la adresa lui Marius Elisei. Ce acuzații îi aduce vedeta: „NU mai merită titulatura de părinte”

Oana Roman a răbufnit la adresa lui Marius Elisei. Potrivit spuselor ei, vedeta se ocupă singură de creșterea fetiței sale și uneori îi este foarte greu, simte că nu poate face față. Recent, a postat un mesaj pe rețelele sociale, în care își acuză fostul soț că este total absent din viața copilului și nici măcar nu se interesează de nevoile ei.

22 nov. 2023, 11:10
Oana Roman a răbufnit la adresa lui Marius Elisei. Ce acuzații îi aduce vedeta: „NU mai merită titulatura de părinte”
Oana Roman a răbufnit la adresa lui Marius Elisei

Oana Roman a răbufnit la adresa lui Marius Elisei. A avut o perioadă foarte încărcat pentru ea, motiv pentru care a simțit nevoia să se descarce. Aflată în mașină, bruneta a izbucnit în lacrimi și a explicat și motivul pentru care este în această stare.

Oana Roman a răbufnit la adresa lui Marius Elisei

Isa are luni sau marți oră la psiholog și miercuri oră de pictură, ambele în oraș și ambele la ora 16:30. E groaznic să vin din Pipera în oraș și apoi acasă la orele astea. (…) În lipsa totală de ajutor din partea unui părinte, care e ca și cum nu ar exista deloc…

Și care NU se interesează și NU se implică absolut deloc în niciun fel în creșterea propriului copil… Și care NU mai merită titulatura de părinte, prefer să găsesc un șofer care să mă ajute cu drumurile astea că simt că mă lasă nervii în trafic”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Citește și: Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Cum se simte mama vedetei, la o lună de la operație: „Nici astăzi nu este vindecată, tratamentul e foarte complex”

Oana Roman a continuat să spună faptul că niciun copil nu merită să fie abandonat de părinte. „Bine, sunt alții care își părăsesc 4, 5 copii, nu unul. Ar trebui să mulțumesc că eu am doar un copil de crescut, că sunt femei care au mai mulți. Trebuie să am grijă și de sufletele noastre, mai ales al Isei, pentru că ea nu are pe nimeni pe lume în afară de mine. La propriu. O să ziceți că sunt frustrată. Da, sunt.

Pentru că niciun copil pe lumea asta nu merită să fie abandonat de un părinte. Niciun om care nu își iubește, își neglijează și abandonează un copil nu merită să fie părinte, pentru că dacă poți trăi fără să îți pese de copilul tău, nu meriți nimic.

Pentră că nimeni și nimic nu trebuie să fie vreodată deasupra copilului tău. Eu am trăit asta, știu cum e și știu cât de dureros e să vezi cum un părinte dispare deodată”, a mai transmis Oana Roman.