Oana Roman acuzată pe internet că nu păstrează curățenia. Vedeta a răbufnit: „Voi vă dați seama până unde s-a ajuns. Este realmente halucinant”

Oana Roman este drastic criticată pe internet de așa-zișii fani. Acestora nu le scapă nici cea mai mică greșeală pe care vedeta o face.

05 sept. 2022, 14:03

Război continuu pe social media între Oana Roman și internauți

De-a lungul timpului, Oana Roman a fost ținta răutăților în mediul online. După cele mai recente postări ale vedetei pe Instagram, comentariile răutăcioase nu au încetat să apară, oamenii fiind atenți până și la cel mai mic detaliu.  Vedeta a angajat o firmă specializată să îi curețe întreaga proprietate și a postat mai multe detalii despre aceasta. O urmăritoare i-a atras, totuși, atenția că nu păstrează curățenia, în unul dintre story-uri apărând pe jos o cămașă. Ulterior aceasta a revenit cu explicații și a lămurit situația.

Cu câteva zile în urmă, vedeta a fost criticată și a primit mesaje jignitoare pentru că nu gătește, partenerul ei fiind cel care se ocupă de asta, conform spynews.ro.

După ce a postat pe Instagram cum echipa de curățenie a început treaba în casă, în una dintre postări se poate observa pe covor ceva ce ar părea să fie o cămașă. Vedeta a plătit o astfel de firmă pentru a avea locuința curată mai rapid.

O femeie a decis să-i atragă atenția asupra acestui fapt și a ținut să menționeze că merită criticile de pe internet. „Te admir mult, mereu te urmăresc, dar cred că și hate-urile pe care le iei sunt puțin și din cauza ta, le dai oamenilor de bârfit. Mă uitam la curățenia pe care au făcut-o, impecabil, superbă casă, dar cămașa de pe jos, după atâta curățenie, nu o să dea bine, ai să vezi câte comentarii”, i-a transmis femeia vedetei.

Citește și: Mioara Roman a ajuns din nou pe patul de spital. Oana Roman, alături de mama sa: „Am nevoie de gândurile voastre bune”

Oana Roman le răspunde celor care o critică

Vedeta nu a ezitat să răspundă public și să lămurească situația: „Voi vă dați seama până unde s-a ajuns. Este realmente halucinant… sincer, nu știu cât de multe probleme au unii, de pot merge cu gândirea atât de departe. Logica: dau un motiv de bârfă și merit hate pentru că era pe jos o cămașă, care e de fapt pătura lui Bubble. „Cămașa” este tot pe jos, pentru că acolo e locul ei… e patul lui Buble. Na că am dat motiv la nebune să dea hate că nu întrețin curățenia, pentru că am lasat o „cămașă” pe jos… că atâta minte au unele…”

Citește și: Oana Roman, pe pierdere cu magazinul online. Câţi bani a câştigat din afacerea cu haine