Oana Roman, adevărul despre separarea de Marius Elisei. Cum a plănuit vedeta despărțirea pas cu pas: „Eu am știut de mult că nu mai merită și, totuși, am mai încercat”

Oana Roman și Marius Elisei au avut o relație de zece ani, au făcut și un copil, iar apoi și-au spus adio definitiv. Nu a fost o despărțire pașnică, ci s-a lăsat cu scandal.

30 dec. 2023, 08:59
Oana Roman, adevărul despre separarea de Marius Elisei. Cum a plănuit vedeta despărțirea pas cu pas: „Eu am știut de mult că nu mai merită și, totuși, am mai încercat”

Oana Roman a făcut noi dezvăluiri despre despărțirea de tatăl fetiței sale. Ea a spus că a plănuit în timp să se despartă de Marius Elisei, Cei doi aveau probleme în relație de mai multă vreme, iar în ultimii doi ani au încercat să repare. Oana Roman a fost cea care a dorit să pună punct definitiv relației cu Marius Elisei. Procesul despărțirii a fost lung și greu fiindcă bărbatul nu ar fi vrut să plece de lângă familie.

Citește și Ce meniu a pregătit Gabriela Cristea pentru masa de Revelion: „Voi avea în jur de 25 de invitați”

Oana Roman nu are rețineri în a vorbi deschis despre experiențele ei din viața personală. O internaută a întrebat-o recent cum sau când a știut că nu mai merită să lupte pentru căsnicia ei.

Vedeta a explicat că a ajuns la această concluzie cu mult timp în urmă, dar că Marius Elisei a refuzat despărțirea. Ea a fost nevoită să facă un plan în acest sens, iar în cele din urmă a reușit să-l ducă la capăt.

Ea a mărturisit că știa că Marius Elisei nu ar accepta despărțirea până nu ar fi avut o nouă parteneră. Acest lucru s-a întâmplat, în cele din urmă, iar relația bărbatului cu noua lui iubită i-a adus și Oanei Roman liniștea mult dorită.

Citește și Cătălin Bordea i-a iertat pe Livia și Spike la final de an: „Chiar le doresc să rămână împreună până la adânci bătrâneți”

„Eu am știut de mult că nu mai merită și totuși am mai încercat, știind că încerc degeaba, pentru că nu se mai putea. Cum am știut ce să fac?! Pur și simplu, am știut că trebuie să pun stop definitiv. Și asta a însemnat să-mi fac un plan prin care să reușesc să scap definitiv.

Am știut că nu voi scăpa decât dacă voi pune bariere și voi spune «nu» și mă voi izola complet de cealaltă persoană, astfel încât să o determin să plece de bunăvoie la un moment dat. Știam că nu va pleca decât dacă va găsi o altă victimă.

Până la urmă, lucrul ăsta s-a întâmplat și asta mi-a adus mie o mare liniște și o mare bucurie. Dar a fost un proces lung și foarte greu”, a povestit Oana Roman pe internet.