Oana Roman, anunţ trist despre mama sa. Momente teribile pentru Mioara Roman

Oana Roman a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale. Mioara Roman, în vârstă de 80 de ani, suferă de la multe afecțiuni, printre care și Parkinson.

27 mai 2021, 16:15
Oana Roman, anunţ trist despre mama sa. Momente teribile pentru Mioara Roman

Oana Roman, anunţ trist despre mama sa. Vedeta a fost nevoită să se ducă la farmacie să îi ia rețeta de medicamente pentru următoarele două luni și a rămas șocată atunci când a văzut cât de multe sunt.

Oana Roman, anunţ trist despre mama sa

„Am avut o zi plină! Am filmat ore întregi pentru emisiune, am fost la medicul de familie să îi iau reţeta mamei. Am avut programare. Voiam să vă arăt ceva. O pungă plină de medicamente. Astea îi ajung două luni. Cred că sunt 20 de cutii de medicamente. Asta este”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei au mers în prima vacanţă împreună după divorţ. Unde au plecat alături de fetiţa lor

Mioara Roman are 80 de ani şi a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă și periculoasă și care îi dă mari bătăi de cap. A fost internată și o perioadă la un centru de recuperare, iar acum a revenit acasă la fiica sa. „Mama are multe afecţiuni, dacă o vezi nu o recunoşti. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-şi folosească o mână! E greu, nu eşti pregătit! Tata ştie, dar ce poate să facă? El m-a sunat foarte mult acum, m-a întrebat dacă vreau să mă ajute. Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viaţa. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, a povestit, în urmă cu câteva luni, Oana Roman.