Oana Roman, apariţie sexy la un eveniment monden. Vedeta a slăbit şi şi-a pus perucă. „Este cea mai bună apariţie a ta…” FOTO

Chiar dacă nu mai este implicată în vreun proiect tv, Oana Roman este nelipsită de la evenimentele mondene. Marţi seara, vedeta a semnat condica la aniversarea de zece ani a unui salon de înfrumuseţare cunoscut din Bucureşti, unde nu a trecut neobservată. Mai slabă şi cu un look complet schimbat, vedeta a primit laude pentru felul în care şi-a ales ţinuta şi coafura.

17 mai 2017, 09:35

După ce, în ultima perioadă, a slăbit mult, Oana Roman (41 de ani) încearcă o nouă schimbare şi cu înfățișarea ei. Dar pentru că nu este atât de curajoasă, mezina familiei Roman a încercat pentru moment doar o perucă. Vedeta a publicat o imagine în care este cu totul schimbată. Brunetă, cu un bob scurt, filat în față și cu breton, Oana arată spectaculos şi nu o spunem noi, ci până şi cârcotaşii care vor să-i caute mereu un nod în papură.

Citeşte şi Oana Roman suferă de o boală cruntă. „Iau 6 pastile pe zi. Mă simt obosită, vlăguită…”

„Este cea mai bună apariţie a ta, rochia te avantajează, părul e super, eşti foarte faină!”, „Îţi stă bine şi cu perucă, dar rochiţa este superbă şi te prinde culoarea!” sunt doar două dintre părerile celor au văzut-o pe vedetă în fotografiile de pe Facebook. „Cele mai specraculoase apariții ale mele în materie de beauty, extensii, păr şi peruci, vi se datorează!”, a scris Oana Roman alături de urările de la mulţi ani salonului care se ocupă de look-ul ei.

Citeşte şi OANA ROMAN trăieşte un ADEVĂRAT COŞMAR. „Am fost lăsată pe stradă, fără bani, muritoare de foame şi însărcinată…”

Oana Roamna este căsătorită cu Marius Elisei (30 de ani). Cei doi au împreună o fetiţă, Isabella, în vârstă de trei ani.