Oana Roman are o fetiţă de 2.550 kilograme. Anunţul a fost făcut pe Facebook

Oana Roman a fost în vizită la spitalul la care va da naştere fetiţei ei cu 13 zile înainte de importantul eveniment. "Camera micutei noastre are tema Mikey si Minnie Mouse!", a mărturisit Oana Roman.

10 feb. 2014, 11:53
Oana Roman are o fetiţă de 2.550 kilograme. Anunţul a fost făcut pe Facebook

„Am fost azi la control! Avem 36 de saptamani si 2.550 kilograme! Fata e in pozitie corecta cu capul in jos si asteapta sa iasa in lume! Mai avem putin”, a scris Oana Roman pe pagina ei de Facebook. „Bebe e inca bine mersi la mine in burtica! Iata o poza facuta vineri cand am fost la ecografie la spitalul Sanador si am vizitat rezerva in care voi sta cand voi naste!”, a mai scris Oana Roman pe Facebook.

 Oana Roman s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Marius Elisei – VIDEO

La sfârşitul lunii, Oana Roman şi soţul ei, Marius Elisei, vor deveni părinţi. Vedeta va naşte, prin cezariană, o fetiţă, al cărei nume va fi Maria Izabela. Ea a vorbit în emisiunea „La Măruţă” despre experienţa sarcinii şi s-a declarat nemulţumită de faptul că s-a îngrăşat.

„Am luat 15-16 kilograme până acum. Sper să nu fie o explozie acum, în astea două săptămâni. Mă simt bine, nu mi s-au umflat picioarele, nu m-am umflat nici eu aşa… Ultimele săptămâni sunt cele mai grele şi asta ştiu toate femeile care au născut. E cel mai greu acum, obosesc foarte tare, nu-mi mai găsesc o poziţie în care să stau”, a spus Oana.

„M-am umflat foarte tare, îmi găsesc cu greu poziţia şi obosesc foarte tare. E foarte greu să fii gravidă. Mi se pare că sunt ca o balenă”, a adăugat ea.

Oana Roman a mărturisit că după ce cununia civilă şi după naştere, mai are o dorinţă importantă. „O să mă simt cu adevărat împăcată când voi face şi slujba de cununie. După ce vom avea inelele pe degete, atunci mă voi considera fericită. Odată cu nunta va avea loc şi botezul Mariei Izabela, adică prin iunie-iulie”, a spus Oana Roman, care a anunţat că va face botezul fetiţei odată cu nunta şi că aşteaptă 500 de invitaţi la acest dublu eveniment.