Oana Roman, atac la Mădălina Ghenea. „Dumnezeu mi-a dăruit un bărbat minunat. Toate operaţile din lume nu vă vor face fericite”

Despărțirea dintre Mădălina Ghenea și Matei Stratan a devenit un nou eveniment care a zguduit lumea mondenă, iar acum, unele vedete își dau cu părerea despre această întâmplare nefericită din viața fostului cuplu. Oana Roman nu își explică de ce un bărbat ar dori să înșele o femeie ca Mădălina Ghenea.

17 nov. 2017, 13:35
Oana Roman, atac la Mădălina Ghenea. „Dumnezeu mi-a dăruit un bărbat minunat. Toate operaţile din lume nu vă vor face fericite”

După ce despărțirea dintre Mădălina Ghenea și Matei Stratan a luat prin surprindere showbizul românesc, Oana Roman a dezbătut acest subiect în cadrul noii sale emisiuni online, scrie click.ro. Fiica fostului premier al României nu ăși explică de ce, o femeie atât de frumoasă și de celebră precum Mădălina Ghenea, a fost înșelată de toți foștii săi parteneri:

Citeşte şi Mădălina Ghenea, prima declaraţie despre despărţirea de Matei Stratan

„Mă întreb cum Doamne iartă-mă tu, ca bărbat, îţi trece prin cap să înşeli o astfel de femeie. E tânără, e frumoasă şi tu o înşeli pe femeia cu care ai un copil. Îmi aduc aminte că ea a avut o relaţie cu Philipp Plein, care la fel, a înşelat-o. Şi atunci stau şi mă gândesc: ce defect ar putea avea o femeie atât de frumoasă, de tânără şi de celebră, astfel încât toţi bărbaţii să o înşele şi să ajungă într-o astfel de situaţie? În acelaşi timp stau şi mă gândesc că, ştiţi cum e, să fii frumoasă, tânără şi celebră nu e de ajuns pentru a fi fericită. Noi toţi în această lume alergăm după bani, după celebritate, alergăm după frumuseţe. Încercăm să ne construim o frumuseţe artificială, de cele mai multe ori, crezând că asta înseamnă fericirea”.

Citeşte şi Matei Stratan a uitat-o pe Mădălina Ghenea. S-a afişat la un eveniment cu NOUA IUBITĂ

„Iată, o femeie care este şi frumoasă, şi celebră şi ce vreţi voi nu este fericită, pentru că fericirea nu constă în aceste lucruri, ci în lucruri sufleteşti. Este un lucru pe care eu l-am învăţat în viaţa mea din propria experienţă şi stau şi mă gândesc că eu nu mai sunt nici tânără, nici cea mai frumoasă, nici cea mai slabă, nici cea mai minunată şi cu toate astea Dumnezeu mi-a dăruit un bărbat minunat şi un copil perfect şi eu trăiesc fericirea… Deşi, nu sunt nici bogată şi nici cea mai frumoasă… poate sunt celebră, într-adevăr. Mă gândesc la toate fetele astea care cred că se operează de 100 de ori şi care îşi arogă această frumuseţe artificală crezând că vor fi fericite. Ei bine, nu, nici toate operaţile din lume nu vă vor face fericite”, a declarat Oana Roman în cadrul emisiunii online.


loading...